Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

sarenka 17:45, 26 cze 2020

galgAsia napisał(a)
Wiem, że nie uwierzycie... póki co, ani kropelki...

Sadzonki naprawdę fajne, zdrowe, mocne. Zamówienie składałam w sobotę, przysłali dzisiaj. Jak okazało się, że zamówiona hosta jest jakaś niefajna, od razu napisali, że nie mogą jej przysłać - zamiast wysłać byle co i udawać wiecie co... Robię u nich zakupy od 2017 i ani razu nie zawiedli

Megi, kichawca mam, a nawet dwa , ale posadzone jesienią ub. roku. Więc trudno mi powiedzieć coś więcej z doświadczenia własnego. Ale wiem, że: rozłazi się fajnie - mi to odpowiada, kwitnie do jesieni, a zaczyna teraz. Ma fajne białe kwiatki i jest dobrym uzupełnieniem dla kwitnących bylin. Więc - polecam
łatwo jest go podzielić? Chciałam 1 sztukę na wypróbowanie kupić. Bo jedna będę zamawiają online, ale nie w Albamar
galgAsia 17:48, 26 cze 2020

Pewnie łatwo, jeśli tylko kępa będzie dobra Możesz też teraz posadzić, a podzielić na wiosnę. Jak będziesz miała, to pokaż, pomyślimy
sarenka 18:49, 26 cze 2020

galgAsia napisał(a)
Pewnie łatwo, jeśli tylko kępa będzie dobra Możesz też teraz posadzić, a podzielić na wiosnę. Jak będziesz miała, to pokaż, pomyślimy

Dzięki.
Zamówię pewnie dziś lub jutro. Chciałabym więcej rzeczy,ale kieszeń płacze
Gosiek33 19:04, 26 cze 2020

Bardzo jestem ciekawa tej nowej hortensji. Liczę na relacje z róznych faz rozwoju
Gruszka_na_w... 21:01, 26 cze 2020

sarenka napisał(a)

Dzięki.
Zamówię pewnie dziś lub jutro. Chciałabym więcej rzeczy,ale kieszeń płacze

Kup nasionka i sobie wysiej. Nawet teraz. On bardzo dobrze wschodzi z nasion. Za 2 zeta będziesz miała do 10 sadzonek (kępek).
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
galgAsia 21:06, 26 cze 2020

Gosia, nie wiem, czy kupno tych hortensji nie było błędem. Jeśli będzie nadal tak niepadało, pozostanie mi sadzenie mikołajków i przegorzanów... Powiem Ci, że jestem załamana. Nie mam pojęcia, dlaczego u nas jest tak sucho...
Nie omieszkam relacjonować na bieżąco rozwoju Skyfall , I promise
inka74 21:09, 26 cze 2020

Mój kichawiec przez 2 lata ładny był avw tym powiedział basta i miernota. Chyba, że to dwulatek i trzeba dosiać a ja nie doczytałam.

Zakupy bardzo zacne.
greg66 21:09, 26 cze 2020

U mnie znowu leje a Ty przerzuć się może na palmy
sarenka 21:12, 26 cze 2020

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Kup nasionka i sobie wysiej. Nawet teraz. On bardzo dobrze wschodzi z nasion. Za 2 zeta będziesz miała do 10 sadzonek (kępek).

Ooo a to można gdzieś dostać? To nie będę kupować, rozejrze się za nasionami
galgAsia 21:12, 26 cze 2020