Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

inka74 17:58, 21 lut 2021

Ja dziś z synem po całym dniu na nartach. Od nas 1,5 godziny. Metrowa pokrywa śniegu. Dobrze się jeździło. Górka niewielka ale zawsze coś. Miejscówka nazywa się Rybno. Tylko z własnym sprzętem trzeba bo kolejka kilometrowa do wypożyczalni. Nogi po 4 godz. jazdy wlazły mi w cztery litery. Za długi zastój był i brak ruxhu
maksimini 18:48, 21 lut 2021

Zuza, ja ma dość blisko morza, niecała godzinka do Międzyzdrojów, ale nie byłam chyba z 8 lat, jakoś mnie nie ciągnie. Lubię góry, tylko daleko mam. Ale nie zimą (nie cierpię zimy, nie cierpię śniegu, nie bawią mnie łyżwy ani narty choć umiem), wolę jesienne wędrówki. U nas dziś + 15, śniegu już nie ma od kilku dni.
antracyt 19:05, 21 lut 2021

Kasia, przejeżdżałam dzisiaj "koło Ciebie"
Mam sporo nadmorskich znajomych, którzy chociaż mają plażę pod nosem, to nie byli na niej od dawna
Zahaczyliśmy wczoraj o Międzyzdroje... koszmar jakiś. Tłum jak na Krupówkach i 90% bez maseczek. Uciekliśmy stamtąd po 5min spaceru.
antracyt 19:07, 21 lut 2021

inka74 napisał(a)
Ja dziś z synem po całym dniu na nartach. Od nas 1,5 godziny. Metrowa pokrywa śniegu. Dobrze się jeździło. Górka niewielka ale zawsze coś. Miejscówka nazywa się Rybno. Tylko z własnym sprzętem trzeba bo kolejka kilometrowa do wypożyczalni. Nogi po 4 godz. jazdy wlazły mi w cztery litery. Za długi zastój był i brak ruxhu

Mężaty nie chciał uwierzyć w ten śnieg Zazdroszczę tego zmęczenia po intensywnym ruchu, chociaż śniegu już nie bardzo
maksimini 19:19, 21 lut 2021

antracyt napisał(a)
Kasia, przejeżdżałam dzisiaj "koło Ciebie"
Mam sporo nadmorskich znajomych, którzy chociaż mają plażę pod nosem, to nie byli na niej od dawna
Zahaczyliśmy wczoraj o Międzyzdroje... koszmar jakiś. Tłum jak na Krupówkach i 90% bez maseczek. Uciekliśmy stamtąd po 5min spaceru.

Właśnie dlatego nad morze nie jeżdżę, tam zawsze pełno ludzi. Choć są fajne małe wioski, gdzie jeszcze można znaleźć trochę spokoju.
No popatrz, trzeba było na kawkę zawitać
antracyt 19:58, 21 lut 2021

My właśnie w takiej małej wiosce byliśmy. Pusto i przyjemnie
Jak się w końcu zaszczepię, to na kawę się wproszę

A po powrocie taką niespodziankę zastałam papryczki cayenne i oberżyna z tego co widzę za chwilę dołączy do nich papryka od Renaty
inka74 20:06, 21 lut 2021

antracyt napisał(a)

Mężaty nie chciał uwierzyć w ten śnieg Zazdroszczę tego zmęczenia po intensywnym ruchu, chociaż śniegu już nie bardzo
) kamerka jest na ich stronie. Fajnie było bo ładna pogoda się zrobiła, leciutko tylko na plusie, słońce świeciło. Brakowało mi tego...
Gruszka_na_w... 22:09, 21 lut 2021

Uroczy jest ten bąk. Nigdy takiego cudaka nie widziałam.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
galgAsia 08:24, 22 lut 2021

Zuza, świetne widoki znad morza
A bąk przecudny . Ogromnie Ci zazdraszczam tego sąsiedztwa dziczy, zawsze coś fajnego wypatrzysz
Dobrego tygodnia życzę
Mgduska 08:33, 22 lut 2021

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Uroczy jest ten bąk. Nigdy takiego cudaka nie widziałam.

Uroczy i dostojny Ja też nie spotkałam takiego ptaszka, a szkoda, fajnie musi wyglądać, kiedy tak sobie kroczy.