Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Alija 16:51, 08 sty 2022

Ale miło się ogląda o tej porze takie zielono-kolorowe bujne rabaty, fantastyczne.
U mnie śniegu nie ma wcale, za to mrozik niewielki, ale pogoda dziś piękna, słoneczna, więc pewnie w nocy pomrozi trochę lepiej.
Spokojnego sobotniego wieczoru i miłej niedzieli.
lilarose 17:19, 08 sty 2022

Mgduska napisał(a)
Ale fajne zestawienie wrzuciłaś, tyyyyle się u Ciebie dzieje, piękne rabaty Co to za śliczna róża na ostatnich dwóch zdjęciach?

O! i oczywiście Magda mnie ubiegła z pytaniem
Trochę przypomina Jardin des Tuileries, o której marzę
lilarose 17:30, 08 sty 2022

antracyt napisał(a)
Wolny internet = staranniejszy wybór Pochwal się potem na co się zdecydowałaś.

Czasu na decyzje nawierzchniowe mam sporo, nie bez przyczyny jest to ostatni punkt na mojej liście prac. Mam nadzieję, że mimo wszystko zdążę z realizacją przed Twoimi przyszłorocznymi spostrzeżeniami

ja już po daliowych zakupach, nie wiem, gdzie to upchnę
antracyt 17:43, 08 sty 2022

Haha, ja też już złożyłam zamówienie. Początkowo miałam wyrzuty, że aż tyle, ale towarzystwo z którym zamawiałam miało ilości podobne, albo większe i już mi przeszło
Ciekawe, co ostatecznie nabyłaś
antracyt 17:48, 08 sty 2022

Martka napisał(a)

Piękne zestawienie, proso rózgowate mam na jednej rabacie, pierwszy sezon bez szału, ale odniosłam wrażenie, że mocno lubi swoje własne towarzystwo, a najlepszy efekt daje w masie. Jestem ciekawa, jak będzie wyglądało u Ciebie. Kocimiętka Amelia urzekła mnie, róża Lykkefund też, wszystko świetne razem i z osobna

No zobaczymy, to proso to był impuls. Najpierw kupiłam, potem kombinowałam gdzie posadzić
Kocimiętkę Amelia bardzo polecam, kolor cudny, wysoka, ale nie pokłada się. Bardzo bym chciała, żeby się wysiała. Lykkefund to ostatnio hit na forum, ja ją kilka lat temu u Ewy Pszczółki wypatrzyłam i wiedziałam, że muszę u siebie mieć
antracyt 17:52, 08 sty 2022

Alija napisał(a)
Ale miło się ogląda o tej porze takie zielono-kolorowe bujne rabaty, fantastyczne.
U mnie śniegu nie ma wcale, za to mrozik niewielki, ale pogoda dziś piękna, słoneczna, więc pewnie w nocy pomrozi trochę lepiej.
Spokojnego sobotniego wieczoru i miłej niedzieli.

Też się cieszę, że mnie Darcia do wstawienia tych zdjęć zmobilizowała. Z przyjemnością przejrzałam foto katalog z cieplejszych miesięcy
Dla Ciebie również przyjemności na resztę weekendu Ja na jutro zaplanowałam bielenie drzewek, oby ładna pogoda się utrzymała.
lilarose 18:09, 08 sty 2022

antracyt napisał(a)
Haha, ja też już złożyłam zamówienie. Początkowo miałam wyrzuty, że aż tyle, ale towarzystwo z którym zamawiałam miało ilości podobne, albo większe i już mi przeszło
Ciekawe, co ostatecznie nabyłaś

w zasadzie to, co sobie zaplanowałam i umieściłam w swoim zestawieniu daliowym - dołożyłam Chimacum Davi, ale to i tak będzie dużo, bo okropnie dużo nasion jednorocznych kupiłam
lilarose 18:12, 08 sty 2022

antracyt napisał(a)

Też się cieszę, że mnie Darcia do wstawienia tych zdjęć zmobilizowała. Z przyjemnością przejrzałam foto katalog z cieplejszych miesięcy
Dla Ciebie również przyjemności na resztę weekendu Ja na jutro zaplanowałam bielenie drzewek, oby ładna pogoda się utrzymała.

cudnie to wszystko wygląda- wstawiaj, wstawiaj.
galgAsia 21:11, 08 sty 2022

Wszystkiego najlepszego Pani Gospodyni życzę w Nowym Roku

Plany zacne, znając nasze możliwości na pewno się rozrosną i wypączkują.

Buziaki
Mgduska 21:46, 08 sty 2022

lilarose napisał(a)

ja już po daliowych zakupach, nie wiem, gdzie to upchnę

Przybij piątkę