Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Basieksp 10:17, 16 lut 2022

Mirka napisał(a)

U mnie na tel. nie ma tych kropek?

Syn mi podpowiedział, że to zależy od przeglądarki, ja nam chrome, ale powiedział, że w innych też powinna być wersja na komputer.
antracyt 12:07, 16 lut 2022

To przestawienie na wersję na komputer działa tylko odrobinę lepiej(tekst się nie nakłada), a do tego jak wychodzę z O. to muszę znowu wracać do poprzednich ustawień, bo inaczej rozjeżdża się cała reszta. No nic, czekam aż wszystko wróci do normy.
Dzisiaj chyba jest koszmarnie niskie ciśnienie, kawa nie działa, dotlenienie nie działa, obudzić się nie mogę. Zresztą nie tylko ja, towarzystwo tylko co jakiś czas zamienia się "leżankami"

Anda 12:48, 16 lut 2022

Ale fajnie z tymi zwierzakami Boskie miny
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Roocika 13:17, 16 lut 2022

U mnie też nie ma tych kropek, ani na chrome ani w operze.

A w pierwszej chili myślałam, że pies jest ze szczeniorami
mrokasia 13:36, 16 lut 2022

Coś się chyba pokiciało ogólnie w wersji forum na telefon bo u siebie na telefonie też mam bałagan, który znika, gdy czytam forum na telefonie ustawionym poziomo.
Basieksp 13:55, 16 lut 2022

Ja też za każdym razem muszę klikać w ustawieniach i nie jest to do końca dobrze ale trochę lepiej.
antracyt 17:11, 16 lut 2022

Zwierzaki działają na mnie podobnie jak ogród, pozwalają odreagować złe emocje. Wystarczy na chwilę zawiesić na nich oko, przyjrzeć się relacjom(też tym międzygatunkowym), przytulić, wytarmosić, zabrać na spacer i endorfiny rosną. Nawet kiedy leżakują z pluszowymi przyjaciółmi to buzia mi się do mich uśmiecha

Oby forum szybko wróciło do normy, bo przestałam ogarniać ulubione wątki.
April 18:09, 16 lut 2022

Ale fantastyczne zdjęcia zwierzaków Kocio super.
Ja dziś też wyskoczyłam prosto z pracy do ogrodu. Zawszę to godzinka roboty do przodu. Zawilce u mnie liście zaczęły rozwijać. Oniemiałam.
Martka 19:37, 16 lut 2022

antracyt napisał(a)

Widziałam kiedyś taką łączkę z rozrzuconymi narcyzami w trawie, potem w czerwcu doszły czosnki, a potem sama trawa, właśnie jak u Danusi(cudo ). Coś mi świta, że podobne rozwiązanie ma też Ewa Pszczółka. Ja chciałam w tej łączce latem mieć "naturalnie" rozrzucone kwiaty(niby polne), ale skoro jest duże ryzyko, że dotychczasowa trawa je zagłuszy, to zastosuję, wg podpowiedzi Andy plamy kwietne w trawie. Będzie żółty, 2 odcienie bieli, czerwony, wściekły fiolet i róż, lubię poszaleć z kolorem Jak mi się ten eksperyment nie spodoba, to w przyszłym roku zostaną same cebulowe w trawie.

Łączkę Danusi widziałam pod koniec kwietnia i potem w sierpniu i wrześniu, wszystkie odsłony cudowne, ta z cebulami oczywiście naj... świetne plany, jestem ciekawa efektu.
Edit: zdjęcia zwierzaków słodzą wieczór, u mnie chlusta deszczem i wiatrem...
jolanka 19:59, 16 lut 2022

Na tablecie też wszystko trochę inaczej się wyświetla. Miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy. Ja to z tych co przyzwyczajają się jak kot