Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Agatorek 20:13, 16 lut 2022

Zuza, ale słodziaki z tych Twoich zwierzaków ❤️❤️❤️ .
antracyt 20:27, 16 lut 2022

Słodziaki jak nic, nawet jak broją to nadrabiają słodkimi oczętami
antracyt 20:32, 16 lut 2022

April napisał(a)
Ale fantastyczne zdjęcia zwierzaków Kocio super.
Ja dziś też wyskoczyłam prosto z pracy do ogrodu. Zawszę to godzinka roboty do przodu. Zawilce u mnie liście zaczęły rozwijać. Oniemiałam.

Mi się dzisiaj udało z sekatorem wyskoczyć i dokończyć cięcie hortensji. Zdążyłam przed wiatrem U Ciebie zawilce, a u mnie jedna hortensja rozwija liście. Temperatury marcowe, to rośliny głupieją.
antracyt 20:34, 16 lut 2022

jolanka napisał(a)
Na tablecie też wszystko trochę inaczej się wyświetla. Miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy. Ja to z tych co przyzwyczajają się jak kot

Ja trochę też. Przy każdej aktualizacji sprzętu marudzę na zmiany i nowe, niepotrzebne dodatki
antracyt 20:42, 16 lut 2022

Martka napisał(a)

Łączkę Danusi widziałam pod koniec kwietnia i potem w sierpniu i wrześniu, wszystkie odsłony cudowne, ta z cebulami oczywiście naj... świetne plany, jestem ciekawa efektu.
Edit: zdjęcia zwierzaków słodzą wieczór, u mnie chlusta deszczem i wiatrem...

Ja też jestem ciekawa co i jak mi na tym poletku wyrośnie. Na pewno trawa a cebulowe dopiero w przyszłym roku.
Teraz za oknem też mam już wiatr straszny i czasem chlapnie deszczem. Znalazłam w tym jakiś plusik i zaczęłam wysiewy Większość jutro trafi do szklarni, w domu zostaną tylko papryki i karczochy.

lilarose 21:58, 16 lut 2022

antracyt napisał(a)

Ja też jestem ciekawa co i jak mi na tym poletku wyrośnie. Na pewno trawa a cebulowe dopiero w przyszłym roku.
Teraz za oknem też mam już wiatr straszny i czasem chlapnie deszczem. Znalazłam w tym jakiś plusik i zaczęłam wysiewy Większość jutro trafi do szklarni, w domu zostaną tylko papryki i karczochy.

co to za ładne torebeczki z nasionkami? Te brązowe na dole?

ja mam dziewczyny doła
nie wiem, może sobie jakieś zakupy ogrodnicze strzelę na pocieszkę
wszystko do bani,
do tego ptaszyska wyciągają mi cebulki szafirków i krokusów z rabat pod Domem Działkowca Myślałam, że będzie efekt wow, bo dużo nasadziłam a może być efekt pfff
oczywiście (jak to ja) nie poddaję się i codziennie zakopuję, co wyciągną- ale nie wiem, czy nie zżarły co nie co
antracyt 22:18, 16 lut 2022

Priv Ci na doła wysłałam
Magara 22:48, 16 lut 2022

Jak ja Ci zazdroszczę psa i kota naraz Chyba nic tak nie poprawia humoru

A z innej bajki - Zuza, szklarnię masz z poliwęglanu? Dobrze kojarzę? Nieogrzewaną czy ogrzewaną, bo tu już w ogóle nie pamiętam? I jaką tam masz teraz temperaturę???
Magleska 08:13, 17 lut 2022

Zuza coś tam powysiewała fajnego ? oprócz papryk i karczochów

świetne fotki Twoich pupili -rozleniwieni na całego i te błogie minki -super
Anda 09:02, 17 lut 2022

lilarose napisał(a)

co to za ładne torebeczki z nasionkami? Te brązowe na dole?

ja mam dziewczyny doła
nie wiem, może sobie jakieś zakupy ogrodnicze strzelę na pocieszkę
wszystko do bani,
do tego ptaszyska wyciągają mi cebulki szafirków i krokusów z rabat pod Domem Działkowca Myślałam, że będzie efekt wow, bo dużo nasadziłam a może być efekt pfff
oczywiście (jak to ja) nie poddaję się i codziennie zakopuję, co wyciągną- ale nie wiem, czy nie zżarły co nie co

Połóż taką siatkę na rabacie z cebulowymi

https://images.obi.de/product/DE/1500x1500/956229_2.jpg

Są takie w O.i. Powinno pomóc
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies