Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

stychaz 20:54, 19 sie 2014

Magda_ napisał(a)

a co to jest to żółte w donicy??

Cześć Madziu
To jest trzmielina odmiana Minimus. Na słońcu jest żółtawa, w cieniu zielona.
Madzenka 21:23, 19 sie 2014

noemi napisał(a)
Skusiłaś mnie nie wytrzymałam, pozbyłam się jednej części od kompletu ratanowego , była niepraktyczna i są dwa fotele. Leżak drewniany chyba też pójdzie out, bo nie leżę na nim a miejsca zajmuje i trzeba go olejować …

To ja odkupię
Madzenka 21:25, 19 sie 2014

Justynko jestem ciekawa gdzie budrgundy wsadzisz??? Czekam z utęsknieniem na fotki.
Mowisz że na tych fotelach można posiedziec? Ale bardzo wygodne czy tylko troszkę?
stychaz 21:42, 19 sie 2014

Burgundy pójdzie na powiększoną rabatę z resztą róż, szałwiami, naparstnicami, werbeną. Zaczynam mieć opory przed stipą, bo wnerwia mnie potwornie jak zaczyna kwitnąć i pokładać się. I dumam czy zamiast niej nie wsadzić tam śmiałka darniowego (chociaż częściowo). Może jeszcze dam stipie na razie szansę. Jakby co będę miałą co zmieniać w przyszłym sezonie.

W następnym ogrodzie (jak zdobędziemy kiedyś kasę na działkę obok nas to zrobię tak jak Ty - niech mi projektant wytyczy rabaty a resztą już się zajmę
Teraz to nic innego jak wyciepuję ukochany trawnik eMa poszczególnymi etapami i przesuwam rabatę.

Na fotelach można posiedzieć bez uszczerbku na zdrowiu. Nie można na nich niestety przyjąć postawy półleżącej, więc powiedzmy, że to jest taki dość wygodny fotel. Jednak ja już nie jestem obiektywna, bo je kupiłam
gusiarz 20:47, 20 sie 2014

Byłam... ale fot nadal brak...
stychaz 18:25, 21 sie 2014

Wiem, wiem, wczoraj byłam nieczasowa i na głowie miałam momenty podatkowe a nie róże

Ale się poprawiam

I Burgundy Iceberg - delikatnie bardzo ładnie pachnie. Jest to chyba idealna róża dla tych, którzy nie lubią kolców. Kolce są tylko i wyłącznie na przyciętych wiosną pędach. Wszystkie tegoroczne przyrosty są bezkolcowe.
bleebla 18:29, 21 sie 2014

melduję, że wąchałam werbenę Faktycznie pachnie delikatnie i ładnie

Pikna ta róża. Jak jej szukałam w centrum, z daleka było ją widać pośród innych róż i bezproblemowo znalazłam
Madzenka 18:31, 21 sie 2014

Śliczna ta burgundy! Ja ją kofam miłością absolutną
większa działka będzie , trzeba marzyć zażycz sobie nowy dom na 40-tkę od M 'a

Mój powiedział wybuduj sobie sama.... I nie był świdomy co rzekł
stychaz 18:42, 21 sie 2014

bleebla napisał(a)
melduję, że wąchałam werbenę Faktycznie pachnie delikatnie i ładnie

Pikna ta róża. Jak jej szukałam w centrum, z daleka było ją widać pośród innych róż i bezproblemowo znalazłam

Mi się tez strasznie podoba, nie wiedziałam, że na żywo jest taka ładna Nie da się koło niej przejść obok.
Aga jeszcze raz dzięki za zdjęcia
stychaz 18:50, 21 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Śliczna ta burgundy! Ja ją kofam miłością absolutną
większa działka będzie , trzeba marzyć zażycz sobie nowy dom na 40-tkę od M 'a

Mój powiedział wybuduj sobie sama.... I nie był świadomy co rzekł

Ja też ją kofam
Tak trzeba marzyć, bo ja miejsca na kfiatki nie mam
EMa już w rok po przeprowadzce na obecne mieszkanie zaczęłam urabiać 2 lata temu nie chciał słyszeć o wykańczaniu siebie i nowego miejsca, budowie, robotnikach itp. Teraz już jest pogodzony z tą myślą, że w 100% będziemy się kiedyś przeprowadzać Kiedyś nawet mi wspomniał - "Pomyślałem sobie, że moglibyśmy kiedyś kupić działkę "
Grunt, to aby eM myślał, że sam wpadł na ten pomysł, nic na siłę