Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

noemi 23:54, 17 sie 2014

Skusiłaś mnie nie wytrzymałam, pozbyłam się jednej części od kompletu ratanowego , była niepraktyczna i są dwa fotele. Leżak drewniany chyba też pójdzie out, bo nie leżę na nim a miejsca zajmuje i trzeba go olejować …

bleebla 23:13, 18 sie 2014

Świetny wypoczynek!
Idę powąchać werbenę nawet bym nie pomyślała o tym
macham
stychaz 19:02, 19 sie 2014

noemi napisał(a)
Skusiłaś mnie nie wytrzymałam, pozbyłam się jednej części od kompletu ratanowego , była niepraktyczna i są dwa fotele. Leżak drewniany chyba też pójdzie out, bo nie leżę na nim a miejsca zajmuje i trzeba go olejować …

Cieszę się, że się skusiłaś Super wyglądają u Ciebie
stychaz 19:04, 19 sie 2014

bleebla napisał(a)
Świetny wypoczynek!
Idę powąchać werbenę nawet bym nie pomyślała o tym
macham

Świetnie pachnie i mam nadzieję, że mi się dodatkowo rozsieje jej trochę, bo w takiej większej masie mocniej pachnie i ładniej wygląda.
stychaz 19:08, 19 sie 2014

Właśnie odpakowałam przesyłkę z moimi Burgundy Iceberg z Rozarium i powiem .... MIODZIO
Róże zdrowe, piękne, super zapakowane, z pąkami kwiatowymi i boooosko pachnące.

Zdjęcia jutro
nicol21 19:41, 19 sie 2014

haha! i te fotele pewnie okażą się hiciorem. Dobrze że piszesz że sporo przesiedziałaś na nich i było wygodnie. Ostatnio jak byłam w ikea to też na nie patrzyłam, i jeszcze na takie metalowe o lekko fantazyjnym kształcie[takie zielone albo niebieskie]. A do tych taką poduchę mieć z jakiegoś nie przemakalnego materiału i gicior! Ja z tych co lubię mieć coś pod plecami.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
stychaz 19:43, 19 sie 2014

Ja też lubię mieć coś pod plecami, poduchy już znalazłam ale na limit zakupowy w tym m-cu już wyczerpałam

Ostatnio M. zrobił podejście do nowego fotela - patrzę na niego - kręci się, wierci a po chwili z błagalnym wzrokiem mówi - Jak się na tym siedzi ????
Dla mnie jest OK ale poducha mus być.
gusiarz 19:54, 19 sie 2014

Jusssuuu..... ale siem pastwisz... dawaj fotki!!! Nóżkami przebieram, że podłoga się dymi
Magda_ 20:41, 19 sie 2014

stychaz napisał(a)
Pierwszy raz udało mi się zrobić wertykulację i rozsypać nawóz przed deszczem Trawa ładnie odbija. Na pierwszym planie kwitnąca sesleria jesienna z szałwią

a co to jest to żółte w donicy??
stychaz 20:53, 19 sie 2014

gusiarz napisał(a)
Jusssuuu..... ale siem pastwisz... dawaj fotki!!! Nóżkami przebieram, że podłoga się dymi

Jakże bym mogła się pastwić, ale obiecuję foty jutro