Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

gierczusia 16:17, 14 sie 2014

Kurde jak poczytałam o tych zakupach internetowych to mnie zaś nerwa chyciła...to jest po prostu straszne i jeszcze to glinę tłumaczenie..że nieumejętnie otwarta ..instrukcja do otwierania była ??.. A studia podyplomowe ??
Pszczelarnia 16:23, 14 sie 2014

gusiarz napisał(a)
Masz rację z plażowaniem... również nie przepadam... górzyste tereny to mój kierunek - tak mam od dziecka. Choć wówczas należało się podporządkować rodzicom i jednak z musu plażowanie zaliczać...
Jak tylko Iceberg dotrą plisss o foteczki

Burgundy Iceberg - trzeba dodawać. Bo są jeszcze 2 Icebergi .
Madzenka 22:30, 14 sie 2014

Gdzie zamówiłaś Burgundy?
stychaz 08:18, 15 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Gdzie zamówiłaś Burgundy?

W Rozarium, Pani miała 2 ostatnie.
stychaz 08:20, 15 sie 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Burgundy Iceberg - trzeba dodawać. Bo są jeszcze 2 Icebergi .

Racja Sama się przekonałam jak biegałyśmy po targach pod Halą Stulecia.
stychaz 08:25, 15 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Kurde jak poczytałam o tych zakupach internetowych to mnie zaś nerwa chyciła...to jest po prostu straszne i jeszcze to glinę tłumaczenie..że nieumejętnie otwarta ..instrukcja do otwierania była ??.. A studia podyplomowe ??

Nawet nie mów jak zobaczyłam ich maila w odpowiedzi na moje zdjęcia to o mało z krzesła nie spadłam.
Fakt instrukcja by się przydała, żeby przypadkiem nie pokaleczyć sobie rąk o zardzewiałe druty, którymi przywiązane były doniczki.
Szkoda gadać
Najważniejsze że już u nich nie kupię.
noemi 17:24, 15 sie 2014

Burgundy icebergi dostałaś ? czekam na fotki … dzisiaj na domo usłyszałam, że róże muszę mieć non stop mokre podłoże , bo inaczej łapią plamistość i mączniaka ? … ciekawe…

macham
nicol21 22:26, 15 sie 2014

stychaz napisał(a)

No szkoda czasu i nerwów. M się tak wkurzył, że przez najbliższy czas nie będę w stanie namówić Go na żaden wyjazd

Niestety inne okolice morza mi się kompletnie nie spodobały - z M na plaży jesteśmy w stanie wytrzymać godzinę nasze chłopaki trochę więcej
i niestety nie jestem w stanie zrozumieć jak można godzinami leżeć plackiem i między czasie popijać piwo i sikać (przepraszam za dosłowność) na wydmy. No ale co kto lubi

Ja też z tych co na plaży się pojawią na trochę jak wszystko zwiedzą w okolicy bliższej i dalszej. Urlopy zawsze aktywne są i tak jest gites.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
stychaz 07:11, 16 sie 2014

noemi napisał(a)
Burgundy icebergi dostałaś ? czekam na fotki … dzisiaj na domo usłyszałam, że róże muszę mieć non stop mokre podłoże , bo inaczej łapią plamistość i mączniaka ? … ciekawe…

macham

Witam, witam

Być może coś w tym jest ale z pewnością dużo zależy od gatunku róży. Kupione w tym roku Princess Anne są porażone (jedna z góry na dół) a Aspirin rose, które sobie już rosną chyba 2 albo 3 rok, wyglądają super piękne zielone liście (za wyjątkiem powygryzanych zatok opuchlakowych). Drugie są posadzone w delikatnym dołku ale nie przesadzam z lataniem wokół nich z konewką
Dodatkowo wszystko zlałam octanem wapnia. Zobaczę jaki będzie skutek.
stychaz 07:14, 16 sie 2014

nicol21 napisał(a)

Ja też z tych co na plaży się pojawią na trochę jak wszystko zwiedzą w okolicy bliższej i dalszej. Urlopy zawsze aktywne są i tak jest gites.

Aktywnie urlopy się nam trochę ukróciły jak chłopcy przyszli na świat i teraz możemy sobie pozwolić na aktywność na poziomie 3,5 latka