Dziękuję zaglądaj do woli Załóż sobie wątek, dziewczyny są super, fajnie doradzają. Byłam zielona jak zaczęłam swoją przygodę a teraz widzę, że nabieram wprawy
Mirella u Ciebie jest mega porządek, dla mnie to wzór, serio. Masz tak jak mój eMuś, wszystko musi być na swoim miejscu, równiutko, jest pedantyczny, ale ja się cieszę bo dba o porządek w domu i ogrodzie te proste linie to jego pomysł, ale mnie się też w głowie poprostowało i teraz nie wyobrażam sobie krągłości
Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam kiedyś o wrzosowisku, marzyłam o nim. Dałam sobie spokój z myśleniem o nich i co widzę - po zimie prawie wszystkie są zdrowe oczywiście teraz nie zdobią poza wrzoścami, które uwielbiam. Co z nimi zrobić, są na rabacie, która jutro będzie przechodziła przesadzanie katalp i miskantów?
Ćhciałabym je przesadzić, jutro jak przesadzimy drzewa i trawy to zrobię fotkę, może się coś wyklaruje gdzie je umieścić myślę o zrobieniu takiego prostokąta gdzieś między wierszami i wymieszane wrzosow i wrzośców ładnie kolorami.