Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 19:49, 11 gru 2012

Evchen napisał(a)
Pismo obrazkowe nawiązuje kolorystyką do Syberii Ta zaś nawiązuje do syberyjskiego kota
Wszystko pasi jak ul(ał), chociaż z ula pszczółki dały nogę tzn. skrzydła.
Poczekajmy na metamorfozę przedogródka, pewnie Bociek miododajne rośliny zaplanował, żeby pszczoly zwabić, bo jak je inaczej zwabić??? na "taś taś" nie reagują.... sprawdzone

Ewus, chyba zartujesz????!!!!! Jak to na tas tas nie regaluja To ja sie tyle nawolalam i na darmo???? Moze na kici-kici sprobuje na wiosne??? Co myslisz???? A moze one zwialy bo im za bardzo w okno zagladalam i sie w koncu zezloscily na wscibska sasiadke z duzego ula???
bociek 19:51, 11 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Przedogródka bardzo jestem ciekawa. Z hortensją się nie spiesz, poczekajmy co incrediball pokaże w 2013 roku. Ja bym się jednak na anabelle zdecydowała można jej ładny płotek zrobić aby się nie pokladala.

Czekac, az mnie Incrediball zachwyci nie moge. Musze zrobic wszystko od razu, bo potem przechodze dalej. Czas jeszcze mam. Zawsze moge przeciez pozmieniac A Anabelke mam na mydlanej, wiec to wcale nie jest glupi pomysl. Hmmmm, dlaczego ja jestem taka niezdecydowana....
grupa_trzyma... 21:26, 11 gru 2012

Bociuś! Ahoj kapitanie. Ciekawi mnie ten środek nigdzie. Pasuje jak ulał do mojego ulubionego określenia: "z twarzy podobny absolutnie do nikogo"
Konstancja30 21:31, 11 gru 2012

bociek napisał(a)

Przedogródka bardzo jestem ciekawa. Z hortensją się nie spiesz, poczekajmy co incrediball pokaże w 2013 roku. Ja bym się jednak na anabelle zdecydowała można jej ładny płotek zrobić aby się nie pokladala.

Czekac, az mnie Incrediball zachwyci nie moge. Musze zrobic wszystko od razu, bo potem przechodze dalej. Czas jeszcze mam. Zawsze moge przeciez pozmieniac A Anabelke mam na mydlanej, wiec to wcale nie jest glupi pomysl. Hmmmm, dlaczego ja jestem taka niezdecydowana....

Kasia ty niezdecydowana ??? ... dobre ... hmmm no chyba zapomniałaś dylematy i akrobacje u Ev ... nie masz pojęcia jakie kaskaderskie plany przede mną ... Ty Królowa planowania jesteś ...
Milka 06:54, 12 gru 2012

bociek napisał(a)

i sikorkowo

Piękne zimowe pismo obrazkowe i jak widzę, też tuczysz swoje sikorki
buziam
Tess 06:58, 12 gru 2012

Ty to umiesz rozpalić wyobraźnię "w środku niczego"))))))

Pasiaste na kici-kici nie przylatują, tak jak i na A kysz! nie odlatują. Sprawdzone.
Buziam
gusiarz 19:24, 12 gru 2012

Boćkasiu pozdrawiam cieplusio - nadrobiłam zaległości, bo dawno mnie nie nbyło
Mala_Mi 19:35, 12 gru 2012

Syberyjski kot......... a Pańcia woli ciepłe kraje.. ot i komplet z kontrastów powstał
Bociek nartkowaty.. to może dołączy do nas na spotkanie ogrodowiska na nartach.bo z tego co pamiętam na liście żadnego Boćka nie widziałam.. ... a Pszczółkę owszem widziałam
bociek 19:41, 12 gru 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Bociuś! Ahoj kapitanie. Ciekawi mnie ten środek nigdzie. Pasuje jak ulał do mojego ulubionego określenia: "z twarzy podobny absolutnie do nikogo"

Siemka Grabie U nas wrony zawracaja, to jest fakt nie do podwazenia
bociek 19:43, 12 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)

Kasia ty niezdecydowana ??? ... dobre ... hmmm no chyba zapomniałaś dylematy i akrobacje u Ev ... nie masz pojęcia jakie kaskaderskie plany przede mną ... Ty Królowa planowania jesteś ...

Pozory i dobry PR

Wy sie krygujecie, a potem wychodzi jakie zdolniachy