Ewus, chyba zartujesz????!!!!! Jak to na tas tas nie regaluja To ja sie tyle nawolalam i na darmo???? Moze na kici-kici sprobuje na wiosne??? Co myslisz???? A moze one zwialy bo im za bardzo w okno zagladalam i sie w koncu zezloscily na wscibska sasiadke z duzego ula???
Czekac, az mnie Incrediball zachwyci nie moge. Musze zrobic wszystko od razu, bo potem przechodze dalej. Czas jeszcze mam. Zawsze moge przeciez pozmieniac A Anabelke mam na mydlanej, wiec to wcale nie jest glupi pomysl. Hmmmm, dlaczego ja jestem taka niezdecydowana....
Kasia ty niezdecydowana ??? ... dobre ... hmmm no chyba zapomniałaś dylematy i akrobacje u Ev ... nie masz pojęcia jakie kaskaderskie plany przede mną ... Ty Królowa planowania jesteś ...
Ty to umiesz rozpalić wyobraźnię "w środku niczego"))))))
Pasiaste na kici-kici nie przylatują, tak jak i na A kysz! nie odlatują. Sprawdzone.
Buziam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Syberyjski kot......... a Pańcia woli ciepłe kraje.. ot i komplet z kontrastów powstał
Bociek nartkowaty.. to może dołączy do nas na spotkanie ogrodowiska na nartach.bo z tego co pamiętam na liście żadnego Boćka nie widziałam.. ... a Pszczółkę owszem widziałam
Kasia ty niezdecydowana ??? ... dobre ... hmmm no chyba zapomniałaś dylematy i akrobacje u Ev ... nie masz pojęcia jakie kaskaderskie plany przede mną ... Ty Królowa planowania jesteś ...
Pozory i dobry PR
Wy sie krygujecie, a potem wychodzi jakie zdolniachy