Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Basieksp 18:20, 08 kwi 2021

No no to jest sprzęt, super ładnie gleba przerobiona teraz poszalejecie, wszystko migiem ogarnięcie
MiluniaB 18:28, 08 kwi 2021

Nareszcie foto traktorka - czekałam No, no solidny sprzęt - na bogato

Fajnie te kamienie wyglądają
SlonecznyOgrod 18:30, 08 kwi 2021

Ale sprzęcior
No pięknie glebogryzarka przerobiła ziemię

Co do ćmy, to mnie zaskoczyłyście , że już ta paskuda atakuje.
Martka 18:57, 08 kwi 2021

Aga, traktorek to podstawa przy takich powierzchniach, choć Ty i bez niego dawałaś czadu będzie się działo dużo i szybko kompost też super. Pozdrawiam!
Agatorek 18:59, 08 kwi 2021

Haniu, dziękuję

Wiola, glebogryzarka działa naprawdę super. Teraz zrywanie darni będzie przyjemnością

Lidka, to była nasza pierwsza próba, eM przejechał po kilka razy zanim pojął co i jak . Ale nic nie zostaje. Żadnych brył, korzeni, kamieni.
Rzucimy na wierzch kompost i obornik i jeszcze raz przemielimy (tam planujemy namiocik).

Basiu, czy migiem, to się zobaczy, ale na pewno trochę nam to przyspieszy pewne prace. Tylko sama tego nie zrobię, bo nie założę glebogryzarki i jej sama nie podłączę. A eM ma niestety nienormowany czas wolny . A na razie tylko traktorek się mieści do budynku gospodarczego. Trzeba tam zrobić przemeblowanie i nie odłączać glebogryzarki .

Miluniu, dzięki
Kamienie na razie tak tylko ułożyłam w jednym miejscu, później wykorzystam je jeszcze do ścieżek .

Dziękuję Darciu
Nie wiem, czy już atakuje (bo to larwy zjadają liście), Sylwia widziała tylko ćmę. Może jeszcze jaj nie złożyły. Ja zrobiłam oprysk profilaktycznie.
Agatorek 19:00, 08 kwi 2021

Dziękuję Martka . Pozdrawiam
Kasya 19:03, 08 kwi 2021

Ale sprzeciwie fajny, profesjonalny
Kto będzie jeździł ?
Roocika 19:10, 08 kwi 2021

Agnieszka, super
Nie chcesz przyjechać na północ

Robota Ci pójdzie jak z płatka
Agatorek 19:32, 08 kwi 2021

Kasiu, dzisiaj jeździł eM, z glebogryzarką. Ja tylko na „sucho”, po kostce. Prowadzi się super, ma wspomaganie kierownicy . Muszę przejść przeszkolenie następnym razem .

Hej Asia
Niestety traktorek nie ma rejestracji, a bez tego nie mogę jeździć po „normalnych” drogach . Chyba że jakąś lawetą?

Dorii 19:42, 08 kwi 2021

Przejrzałam i poczytałam sobie u ciebie, przyznam się że czytałam pobieżnie ale mam wrażenie że to co najważniejsze udało mi się wyczytać.
Jedno wielkie WOW.
Działkę masz ogromną i czeka cię jeszcze wiele pracy ale patrząc ile zrobiłaś od założenia wątku to na koniec sezonu spodzie wam się zakończenia prac ;-P szczególnie że nowy sprzęt masz zacny. Zazdroszczę
Siłę masz babo nieziemską i nie tylko tę fizyczną ale i charakteru.
Podziwiam