Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Magleska 20:42, 09 cze 2021

Aga
pięknie Ci idzie to zrywanie darni -podziwiam .....ja ostatnio też non stop zdzierałam ,ale dużo mniej niż Ty i mam dość .....skończyłam ostatnią rabatę uff ........za to chwastami zarosłam wszędzie indziej
Roocika 08:41, 10 cze 2021

Agatorek napisał(a)

Wczoraj :

Dziś :

Ciężka praca, nie lubię zdzierać "darni", może dlatego, że u mnie są chwasty zamiast trawy

Brawo
Ewa777 12:58, 10 cze 2021

Przy oczku robi się coraz ładniej i ciekawiej Zdzieranie darni, to bardzo ciężka praca. Zwłaszcza w upały. Dobrze, że zrobiłaś odpoczynek
KasiaBawaria 13:23, 10 cze 2021

Ale ty masz miejsca!!
Agatorek 22:15, 10 cze 2021

Dori, Kasiu, Gosiu, u mnie wierzchnia warstwa nie jest gliną (glina jest, ale niżej), ale i tak jest ciężko, bo jest bardzo sucho.

Magda, a Ty myślisz, że ja chwastów nie mam? Mam, czekam jeszcze jak podrosną, będzie łatwiej wyrywać

Asiu, u mnie też chwasty, czasami, jak trafię na perzowisko, to jest masakra. Nad oczkiem na szczęście ich nie ma. No i poprosiłam wcześniej eMa, żeby mi skosił wokół oczka (kosiarką, traktorkiem kosi większe przestrzenie), bo trawa była już do kolan .

Ewa, zrobiłam odpoczynek wczoraj i jutro zrobię.
Dziś trochę podziałałam

W środę :

Dziś :

Powoli, ale do przodu

Kasiu, No trochę mam
SlonecznyOgrod 22:18, 10 cze 2021

Kibicuję twojej pracy ale pamiętaj -rób z głową, żeby się nie nabawić czegoś, co będzie dokuczało do końca życia
LIDKA 22:24, 10 cze 2021

Bierzesz cos na bbank

A tak serio to niesamowicie pracowita jestes
Podziwiam zapał i pracowitaść. I efekty tej pracy.
Martka 22:32, 10 cze 2021

Aguś, nie wierzę własnym oczom... zamurowało mnie, zamilkłam i dopiero po chwili odzyskałam głos... jesteś mega zdeterminowana i pracowita!!
ajka 22:46, 10 cze 2021

Cały czas jestem pełna podziwu dla ciebie, ja czasami nie mam natchnienia by pójść choćby parę chwastów wyrwać, a ty dzień w dzień tyle darni zdzierasz i wciąż przesz do przodu.
Agatorek 22:47, 10 cze 2021

Darcia, robię sobie coraz dłuższe przerwy . Kolejne zrywanie darni w przyszłym tygodniu, a może i później, bo w poniedziałek mam drugą dawkę szczepionki i zobaczymy, czy mnie nie powali (modernę mam, moja teściowa, która ma prawie 80 lat tez ją miała i NIC jej nie było ).

Lidka , No dobrze, przyznaje się. Namiar na dilera na priv
(to żart ).

Martka, dziękuję .
Chociaż pracowita to raczej nie jestem. Gdybys zobaczyła ten nieporządek w domu.... . Może inaczej. Jestem pracowita ogrodowo .