Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Roocika 18:56, 16 cze 2021

Agatorek napisał(a)
Ta dam

Edit: tam, gdzie stoi przyczepka, z jej lewej strony, będzie ścieżka (łącząca się ze ścieżką, która idzie wokół oczka) prowadząca do altanki.

Niezłe działasz Kawał ciężkiej pracy
Yenna 20:17, 16 cze 2021

Gratulacje, kawał ciężkiej pracy za Tobą

Jakie teraz plany z oczkiem?
Judith 20:34, 16 cze 2021

No to zamknęłaś oczko . Dobra robota .
Agnieszka, tak jak Sylwia zastanawiam sie nad sensem zostawienia pasa trawy tuż przy oczku. To miejsce jest idealne do obsadzenia roślinami lubiącymi wilgoć, takimi właśnie specjalnie na „tuż przy oczku”... Chyba, ze to jest miejsce na kamienie przytrzymujące folię, która będzie wyściełać oczko?
Kasya 20:51, 16 cze 2021

Agatorek napisał(a)
Ta dam

Edit: tam, gdzie stoi przyczepka, z jej lewej strony, będzie ścieżka (łącząca się ze ścieżką, która idzie wokół oczka) prowadząca do altanki.

Powiedziała i zrobiła…. Podziwiam
Juzia 20:58, 16 cze 2021

Brawo Ty!
sylwia_slomc... 21:41, 16 cze 2021

Matko w tym upale zrywać darń....co ja bym dała żeby Cię mieć za sąsiadkę.... z takim powerem to zarażasz innych swoją energią, przydało by mi się teraz tak zakazić energią do roboty, nic mi się nie chce...
Martka 22:02, 16 cze 2021

I "prawie koło" się zamyka Gratulacje! Niewiarygodne osiągi. Olimpijskie!
Agatorek 22:06, 16 cze 2021

Asia, dzięki

Marta, na razie przygotowujemy się do wyznaczenia miejsca na altankę. Mniej więcej wiem już gdzie będzie. Może zacznę robić ścieżkę z kamieni do altanki, ale najpierw musiałabym zerwać darń pod kamienie . Kilka metrów, ścieżka nie za szeroka, więc ze 2 dni na to potrzebuję. Później szalunek pod fundament altanki (to działka eMa), i później robienie fundamentu.
Także z oczkiem póki co nie mam planów, chyba że w międzyczasie coś tam posadzę.

Judith, w tym roku na pewno nie będę ruszać tej trawy między brzegiem oczka a ścieżką. Być może w przyszłym roku coś tam posadzę. Ale folii tam nie planuję. Po zimie często poziom wód jest dość wysoki i oczko będzie zbierało jej nadmiar. Tak samo mam z przodu działki.

Kasiu, Juzia, dzięki

Sylwia, nie mam pojęcia co mi jest . I chciałam to skończyć przed falą upałów, która dopiero ma przyjść . Jutro, dla odmiany, odchwaszczę taras .
Agatorek 22:07, 16 cze 2021

Dzięki Martka

W końcu będę mogła „poprzymierzać” tam klony
Martka 22:13, 16 cze 2021

Agatorek napisał(a)
Dzięki Martka

W końcu będę mogła „poprzymierzać” tam klony

Będzie emocjonująco.... mecze się chowają 
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies