Agatorek
18:34, 08 kwi 2022

Martuś, to szaleństwo, nie da się ukryć 
Aniu, dostałam małpiego rozumu, jak weszłam do sklepu, nazwijmy rzeczy po imieniu
. Dobrze, że bagażnik jest w takich sytuacjach ograniczeniem mojej fantazji
. Chociaż cyprysik jechał za siedzeniem pasażera, bo w bagażniku musiałby leżeć
.
Lidka, dziękuję
. Ciemierniki to jedno, ale zaczynają spływać zamówienia internetowe
. Większość pójdzie na rabatę, której jeszcze nie ma, więc znów robi mi się szkółka za budynkiem gospodarczym
.
Daga, przyczepka się przydaje, to fakt. I znacznie ułatwia ogrodową pracę
(w połączeniu z traktorkiem
).
Asia, Daria, a ja mam po prostu miękkie serce, nie potrafię odłożyć ich z powrotem na półkę

Haniu, taki mam plan. Zbieram skorupki i jeszcze podsypię popiołem, bo akurat jeszcze mam nieogarnięty po zimowym dogrzewaniu
.
Basiu, ja się dopiero powoli rozkręcam, bo pogoda taka sobie
. Też się trochę czaiłam z ciemiernikami, bałam się kupić przez net jakieś mikruski, ale mama mi trochę pomogła w zakupie. Tak mi się spodobały na żywo, że musiałam dokupić
.
Elisko, mam nadzieję, że się wszystko rozrośnie i rozkwitnie
.
Wciąż czekam na korę, pan, u którego zamówiłam miał braki kadrowe, ale dziś dzwonił, że jutro przyjedzie
.

Aniu, dostałam małpiego rozumu, jak weszłam do sklepu, nazwijmy rzeczy po imieniu

Lidka, dziękuję

Daga, przyczepka się przydaje, to fakt. I znacznie ułatwia ogrodową pracę

Asia, Daria, a ja mam po prostu miękkie serce, nie potrafię odłożyć ich z powrotem na półkę

Haniu, taki mam plan. Zbieram skorupki i jeszcze podsypię popiołem, bo akurat jeszcze mam nieogarnięty po zimowym dogrzewaniu

Basiu, ja się dopiero powoli rozkręcam, bo pogoda taka sobie

Elisko, mam nadzieję, że się wszystko rozrośnie i rozkwitnie

Wciąż czekam na korę, pan, u którego zamówiłam miał braki kadrowe, ale dziś dzwonił, że jutro przyjedzie