Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

DariaB 13:36, 28 lut 2023

Agatorek napisał(a)
Ja właśnie nawet nie wiedziałam, że takie urządzenie istnieje

Ja wiedziałam ale raczej bym nie pomyślała żeby sobie kupić i nim powozić
DariaB 13:37, 28 lut 2023

I u Ciebie wiosna powoli się ukazuje, cieszą każde jej przejawy po zimie. Pokaż żabę jak będzie gotowa, ważka cudna
Agatorek 15:02, 28 lut 2023

Basiu, bardzo się cieszę, że trafiłam akurat na niego. Muszę przyznać, że najbardziej wtedy kierowałam się ceną (zaczęliśmy od ogrodzenia tarasu), oczywiście też widziałam jego poprzednie wyroby, i się udało. Można powiedzieć, że rozumiemy się bez słów. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś poprawiał, czy żeby coś mi się nie podobało. No i cenowo jest też bardzo dobrze. Jak porównywałam ceny różnych płotków czy przedmiotów, to zawsze wychodziło najlepiej u niego. Np taka altanka, dałam także do wyceny do innych wykonawców i wszędzie było drożej, nawet kilka razy więcej niż to, co zapłaciliśmy.

Daria, jakoś powolutku widać. Jeszcze oczywiście wychodzą tulipany i pierwsze krokusiki . Żabę pokażę, będzie późną wiosną, bo jeszcze kilka przedmiotów jest „w produkcji”.
Magleska 15:28, 28 lut 2023

Aga dołączam do zachwytów nad ważką fajnie mieć takiego zdolnego kowala

ciemierniki śliczne -jestem tak spragniona ciepła i wiosny ,że dziś też szukałam każdego najmniejszego kwiatuszka w ogrodzie
Kordina 15:32, 28 lut 2023

Agatorek napisał(a)
Bożenko, dzięki . Pan Kowal robi mi jeszcze żabę .

Na pewno na kształt grzebiuszki ziemnej
Martka 17:33, 28 lut 2023

Ciemierniki okazałe! Ważka świetna, świetnie zgrywa się z resztą, a żaby jestem ciekawa jeszcze bardziej dziś był tak cudny dzień, że spacer trzeba było zrobić, na szczęście pracowałam w domu i mogłam przyłapać na gorącym uczynku krokusy.

ElzbietaFranka 19:11, 28 lut 2023

Witam Agnieszko

Przesledzilam koncowke watka działasz już na całego. Ja tam lenia mam. Pogoda też taka sobie pierwszy dzień dzisiaj słonko świeciło.
Słonko świeci coraz wyżej i ciepłej.
Jeszcze czekam na ciepełko.
Wozidelko bardzo ładne i pomocne, ale drogi.to zakup.

Słońca życzę
sylwia_slomc... 20:14, 28 lut 2023

Ale superowa ważka Rozmiary dekoracji wskazane pokaźne przy tak pokaźnym ogrodzie

Oczary niestety raczej wolniutko rosną
Ewik 20:42, 28 lut 2023

Ważka mega, do ciemierników juz wzdychałam .Wiesz co to za odmiana oczaru ?
Agatorek 23:23, 28 lut 2023

Madzia, dzięki
Zaraz pójdę zobaczyć, czy coś znalazłaś

Bożenko, to się okaże

Martuś, jakoś nie miałam weny na dłuższy spacer , wyskoczyłam dosłownie na 5 minut .
Ciemierniki dziękują

Ela, można powiedzieć, że odrobinę może działam, ale na całego, to jeszcze się nie rozkręcałam. Czekam na cieplejsze powietrze . Oby już niedługo.
Pozdrawiam

Sylwia, no cóż, musze w takim razie czekać . Ważka dziękuje

Ewa, ten oczar to Diane, tak ma na metce, ale jest bardziej pomarańczowo- brązowy niż czerwony. Może frędzelki jeszcze zmienią kolor .