Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 09:43, 03 lis 2025

UrsaMaior napisał(a)

Oo to dobre wieści! Skoro dzieli Was droga, to nie będzie przymusu gawędzenia, gdyby jednak okazali się tacy sobie.
Plan elewacji też ok. Przynajmniej tyle... U mnie ci od rudery postawili płot w stylu cmentarnym. Choć w sumie w porównaniu z poprzednim to i tak dobrze. Została im elewacja, spodziewam się najgorszego

Trzymam kciuki za olśnienie sąsiadów w kwestiach wrażliwości kolorystycznej Chociaż mamy różne gusta więc ryzyko jest zawsze
April 09:47, 03 lis 2025

TAR napisał(a)
Wszedzie pisza, ze jednak dab blotny do piachu nie bardzo. Ile wody mu nie dasz i dobroci bedzie malo. On ma bardzo rozlegle korzenie. Wykopywalam dwulatka w poprzednim domu dla kolezanki. Pajeczyna wieksza niz w palmowych. Ja to bym chciala blotniaka naturalnego pokroju. Ani mi kula ani kolumna nie pasuje za bardzo

Też czytałam takie opinie i dlatego jeszcze nie kupiłam. Ale tak naprawdę to wiele roślin miała rosnąć ekstra i nie daje rady. A takie co miały wegetować to szaleją. Nie ma reguły.
A korzenie mi nie przeszkadzają. Tam jest zaplecze ogrodowe, nic nie będę tam innego sadzić poza osłoną.
Przyjedziesz to pomyślimy jeszcze nad tym miejscem