Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 15:41, 30 kwi 2021

Agania napisał(a)
Rude masz dwa, fajowskie kociambry
Kobiety rządzą
Moje trzy czasami ze sobą śpią ale tylko jak ja się położę na sofie to przyłazują
w zgodzie
Klonikowa skrzynka super

To fajnie jak koty przychodzą się miziać. Do mnie tylko kocur przychodzi. Kotka wybrała towarzystwo syna. Trochę teraz nieszczęśliwa bo syn się wyprowadził.
April 15:43, 30 kwi 2021

TAR napisał(a)
mozna teraz z duzą bryla, prosa bynajmniej u mnie sa bezproblemowe

A kiedy dzielisz?
TAR 15:44, 30 kwi 2021

April napisał(a)

A kiedy dzielisz?
odkrajac tez mozna teraz, nawet lepiej poki zielonego nie ma. prosa sa jak chwasty ile dziabniesz tyle urosnie. ostatnio kolezance dziabalam w kwietniu rok temu, wszystko sie przyjelo
April 15:45, 30 kwi 2021

Kasya napisał(a)
I pokaze wam jeszcze jaka moja zołza dominatorka a jsk chłopiec taka dominację lubi

CUDNE To jakieś sado-maso To się dopiero nazywa dominacja
April 15:46, 30 kwi 2021

Mgduska napisał(a)
Kto się czubi, ten się lubi

Catalinasdiary 15:48, 30 kwi 2021

Też mam w planach zakup większej ilości hakonem, rok temu kupiłam jedną i żyje, więc ryzykuję Jest jeszcze sunia, ale ona jest królową i nie chce z nimi siedzieć. Szary to mega miziak, czarny jescze młody i szalony.
April napisał(a)

Hakonki u mnie mają się nieźle. Dlatego zadarniam niemal nimi rabaty. Uwielbiam je.
Widzę że też masz niezłe, futrzaste grono. Tak jak u mnie obecnie, dwa koty i pies. Piękny ten szary
Ale jak widać, kobiety w większości stad rządzą
Mgduska 15:48, 30 kwi 2021

April napisał(a)

CUDNE To jakieś sado-maso To się dopiero nazywa dominacja

Mój mąż stwierdził: "No ciepło jej na nim, nawet przysypia. Jemu też z nią ciepło".

Ma rację, zna się na kotach, żadne tam sado, koty przede wszystkim lubią ciepełko
TAR 15:49, 30 kwi 2021

April napisał(a)

To fajnie jak koty przychodzą się miziać. Do mnie tylko kocur przychodzi. Kotka wybrała towarzystwo syna. Trochę teraz nieszczęśliwa bo syn się wyprowadził.

moje bialki sa moje, kiedy oboje jestesmy w domu to zawsze oba przy mnie podkladaja sie do miziania, ale czasem zdrajcy przechodza na drugą strone mocy - do mezusia. a jak mnie nie ma to musi wystarczyc meżaty. w ogrodzie zawsze tez mi towarzysza no i niestety ze szkoda dla siebie ląduja na zamknietym tarasie bo towarzystwo zbytnio przeszkadza, jeden kokosi sie na qpkach ziemi a drugi wygina sie i przeciaga na moich plecach (głownie sadze bylinki na siedząco oszczedzajac plecki). biale sa troche kotowate czasami.
April 15:49, 30 kwi 2021

TAR napisał(a)
odkrajac tez mozna teraz, nawet lepiej poki zielonego nie ma. prosa sa jak chwasty ile dziabniesz tyle urosnie. ostatnio kolezance dziabalam w kwietniu rok temu, wszystko sie przyjelo

To super, wezmę się za nie jak tylko znajdę czas. Nie będę czekać aż się zielone pokaże.

Dzisiaj przesadzałam siewki brachytrichy na nową rabatę. Nakopałam się jak gupia.
I kolejne trzy płyty na ścieżce. Teraz czekam na dostawę betonków bo wyrobiłam zapasy
April 15:54, 30 kwi 2021

Catalinasdiary napisał(a)
Też mam w planach zakup większej ilości hakonem, rok temu kupiłam jedną i żyje, więc ryzykuję Jest jeszcze sunia, ale ona jest królową i nie chce z nimi siedzieć. Szary to mega miziak, czarny jescze młody i szalony.

Ooooo, to u mnie hakonek to już pewnie ilości hurtowe. Myślę że ze sto sadzonek mam. Ale pewnie jeszcze ze sto będę chciała zrobić