Jola, dzięki za wczorajsze spotkanie. Do tej pory śmiać mi się chce, że my we trzy nie dałyśmy rady ruszyć tego talerzyka Podgoniłaś z pracami bardzo. Głęboko w lesie już jesteś a następne plany zwalają z nóg. Ta ławeczka to się bardzo przyda. Dobrze, że z wami nie pojechałam do ZP bo nie wyszła bym z pustymi rękami.
Zobacz wielkość glediczji u Iwonki - Wzgórze chaosu i Anitki. Znalazłam dziewczyn porównania u mojej Imienniczki.
Iwona super trafilam akurat. Mam 4-letnia glediczje Sunburst, rosla w troche kiepskiej jalowej piaskowej ziemi i mialam wrazenie, ze wciaz jest patyczek. w kilku miejscach widzialam jak pieknie rosna w glinie, jedna znajoma miala w miejscu wiecznie gliniasto-mokrym i rosla jej obłednie. jesienia przesadzilam swoja wlasnie do ciezszej, bardziej mokrej lepszej ziemi z nadzieja, ze teraz ruszy. to co pokazujesz to az mnie zassalo. po 13 latach od patyczka taki efekt. moja ma 4 lata i jak byl patyczek tak dalej jest czy wiesz w jakiej ziemi dziewczyny posadzily swoje drzewka?