Zakupiłam 2 brunnery Jack Frost 2 tyg temu w AF a jeszcze chyba zamówię online Silver heart. Śliczne są i posadzę je na swoją nudna rabatę na której się mało dzieje wiosna
Dobry plan. Brunnery są śliczne i wcześnie zdobią. Jestem pewna że skradną ci serce
Ja mam jeszcze Aleksander the Great. Ona bardzo duża. To ta tuż przy pomoście.
Przy tych ostatnich zakupach w ZP właśnie dokupiłam 3 szt Silver Heart. Będą pod misą wodną.
Na pewno skradna rok temu nie udało mi się kupić stacjonarnie, więc w tym roku częściowo zamawiam internetowo, za rok będzie już ładniej
edit
A czy ta brunnera Aleksander osoba wysokość większa niż 35-40 cm?
W opisach w necie tyle ma,zaś Sea heart do 60 cm.
A Silver heart do 35 cm.
Masz porównanie?
Brunery są bardzo wdzięczne i pasują do Twoich przestrzeni i cieni
Iza ma misę, Kwartet ma misę, Ty masz misę... Może ja też powinnam...?
Pokażesz ją przy okazji?
Silver Heart i Sea Heart mają obie po 30cm. U siebie dopiero będę testować.
Dopóki robiłam część słoneczną ogrodu, to nie zwracałam uwagi na brunnery. Ale teraz jestem nimi zachwycona. U ciebie też one ślicznie wyglądają.
Misa ciągle w "wersji roboczej" więc zdjęć nie cykałam. Może zaraz wyjdę, choć brrr, zimno. Tam dużo pracy z wyrównaniem terenu pod ścieżki. Dopóki nie ustalę poziomów nie ma co się szarpać. Ostatnio były dziewczyny i we trzy próbowałyśmy misę ciut przesunąć. Powiem ci, słabo nam to szło To 80 kg.
Kasiu, zapraszam. Tak się wybierasz jak sójka za morze, ale może się uda zajrzeć choć na chwilkę jak będziesz w okolicy?
Grujeczniki trochę pokraczne, muszę je poprzycinać i wyprowadzić na to co chcę. Chociaż u mnie takie formy luźne, naturalne, lepiej pasują niż równiutkie Zależało mi na wysokości, żeby wszystkie były w miarę równe. A biorąc pod uwagę ilość zakupów ostatnio, to cena też nie była bez znaczenia