Urocze zdjęcie z sierpówką! Jolu, nic chyba nie napiszę, siedzę pozytywnie oszołomiona po obejrzeniu kolejnych porcji zdjęć. Ty podbijasz las, las podbija serca, takie są efekty uboczne
Przepięknie!
Twoja donica wbija mi sie w podświadomość... Gdzieś głęboko w czeluściach mojego umysłu zaczyna się rozkminka, gdzie u mnie taka usadowić .
codziennie podlewany, podobnie asplenifolia ale ten wsadzilam do ziemi i odzyl, Frankensztajn niestety nie, codziennie go podlewam. zobaczymy, juz mu powiedzialm ze jak nie ruszy to wciry dostanie
mam juz przeblyski, styl raczej dziko lesny podobne klimaty jak u Ciebie czy Izy, to akurat wymusza (z czego sie ciesze) ogolny wyglad dzialki. inny bylby smieszny i nie pasujacy. chce by ta czesc oswojona przy domu byla spokojniejsza i plynnie wtapiala sie w moj las. w lesie raczej nie planuje bynajmniej teraz zadnych ruchow nasadzeniowych. trawy tyle co na sciezki by przejsc, glownie rabaty, woda, planuje wybudowac sciane fontanne. ale na pewno nie w tym roku. zobaczymy jak bedzie. teraz skupiam sie wciaz na budowie, musze podopinac szczegoly, pracuje nad ogrodzeniem, kostka, porzsdkowaniem terenu ale musze juz do wykonczeniowki usiasc i wybrac sprzety do lazienkki, tapety, farby itp.
no i jeszcze moj starszy piesio wymaga duzo czasu, opieki i milosci. okropnie sie pochorowal i od miesiaca ledwo zipie, myslelismy ze to juz ten czas ale jest waleczny i zaczyna chorobe powoli pokonywac. choc nie wiemy czy dotrwa do konca budowy chcielibysmy by pomieszkal w nowym domku, byl z nami przy kazdej budowie.
No zakatek z ławeczkami jest rewelacyjny O misie oczywiście juz nie wspominam Ta różowa hortka to jakaś Anabelka?
Gdybys mogła rzucić okiem na fotke mojej u mnie i stwierdzić w czym tkwi problem mojej..
Jestem Ci ogromnie wdzięczna, że chciało Ci się włożyć w ogród tyle serca i ciężkiej pracy. Dzięki temu mam możliwość pooglądania pięknych zdjęć. Cudowne zakątki.