Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Gosialuk 22:12, 01 cze 2026

Pasuje do całości. Limonka to u ciebie kolor przewodni. A amonagawy są śliczne, ciekawe jaki egzemplarz wybierzesz.
Judith 23:22, 01 cze 2026

Gosialuk napisał(a)
Pasuje do całości. Limonka to u ciebie kolor przewodni. A amonagawy są śliczne, ciekawe jaki egzemplarz wybierzesz.

Gosia, dziękuję . Amanogawę postaram się dobrać rozmiarem do tej, którą już mam po tej stronie ogrodu. Choć cena może okazać się zaporowa .
Ewa777 13:53, 03 cze 2026

Cześć Judith. Zajrzałam również do Twojego wątku Jak na razie zobaczyłam wizytówkę i jestem pod wielkim wrażeniem. Stworzyłaś piękny, uporządkowany ogród. Będę zaglądać
Judith 14:25, 03 cze 2026

Ewa777 napisał(a)
Cześć Judith. Zajrzałam również do Twojego wątku Jak na razie zobaczyłam wizytówkę i jestem pod wielkim wrażeniem. Stworzyłaś piękny, uporządkowany ogród. Będę zaglądać

Cześć Ewa . Zapraszam na rozkminy ogrodowe i nie tylko .
Judith 14:31, 03 cze 2026

Dzisiaj przyszły 2 róże Heidetraum w miejsce jednej nieżywej po zimie oraz jednej słabo rokującej. Ze zdjęć od małżonka widzę, że - jak poprzednio - sadzonki piękne i wypasione. Od miesiąca czekałam z palcem gotowym do użycia przycisku "do koszyka", który wreszcie pojawił się w miejscu komunikatu "dostępne pod koniec maja" .

EDIT: właśnie sprawdziłam na stronie - już wykupiona! Moja czujność okazała się słuszna .

Zapowiada się piękny długi weekend, już przebieram nóziami pod biurkiem i paluszki mnie świerzbią do ogrodowej tyrki .
antracyt 15:36, 03 cze 2026

Ja też od miesiąca, przy dwóch odmianach, czekałam na zmianę komunikatu "dostępne pod koniec maja" - od razu w zamian pojawiło się "niedostępne".
Dobrze, że przy Twojej odmianie zdążyłaś
TAR 16:07, 03 cze 2026

Ciekawa jestem co z tych rozkminek wyjdzie. Ja nie planuje tyrki a raczej luzowanie na maxa. Choc mam cala mase roslin do wsadzenia, tegoroczne roze (stojace juz drugi miesiac w wiadrze z woda) i ubiegloroczne zadolowane. Wsadze kiedy wsadze

Marcin89 17:08, 03 cze 2026

Ja zaś na spokojnie rozglądam się za kaliną. Przy okazji widziałem kwitnącego jaśminowca i zgrabnego derenia. I już były myśli, czy nie kupić
Judith 20:49, 03 cze 2026

TAR napisał(a)
Ciekawa jestem co z tych rozkminek wyjdzie. Ja nie planuje tyrki a raczej luzowanie na maxa. Choc mam cala mase roslin do wsadzenia, tegoroczne roze (stojace juz drugi miesiac w wiadrze z woda) i ubiegloroczne zadolowane. Wsadze kiedy wsadze

TARcia, aktualnie żadnych rozkminek, tylko tyrka . Dzisiaj rzutem na taśmę dokupiłam jeszcze kilka roślin na przerabianą rabatę (i nie tylko ), zatem zostaje sadzenie, a po nim - porządkowanie rabat z przekwitłych tulipanów. No i początek prac na rabacie pod sosnami - przygotowania pod drobne zmiany.
Judith 20:50, 03 cze 2026

Marcin89 napisał(a)
Ja zaś na spokojnie rozglądam się za kaliną. Przy okazji widziałem kwitnącego jaśminowca i zgrabnego derenia. I już były myśli, czy nie kupić

Marcin, nie ma co za długo myśleć . Chcesz, pasuje - bierzesz. Szybka piłka .