Kobyła zdecydowanie nie, ale wydusiłam z niej, co mogłam .
Jutro wyjmę z doniczki seslerie - zobaczymy jak sytuacja wyglada. Same roślinki są ładne, szczególnie właśnie sesleria.
Ten Red Baron szybko się rozrośnie i w rzeczywistości nie będzie tworzył takiego łuku jak od cyrkla. Spokojnie może tak zostać.
Judith, masz w tej chwili na forum najbardziej okazałą hakone. U nikogo nie ma tak dużych listków.
Rozchodniki fajnie by też wyglądały zatopione pomiędzy seslerią. Ciapnęłabym tam kilka cisów fastigiata. Rozrzuconych tu i ówdzie. Bardzo je lubię na bylinowo-trawiastych rabatach.
Jako tani i skuteczny ogranicznik sprawdza się taka taśma szerokości 20 cm. Można zastosować profile aluminiowe, ale one są zbyt wąskie i imperata pod nimi przeskakuje.
Tak! Właśnie taki jest plan na rozchodniki z seslerią . Moją inspiracją są rabaty Agi z Podwójnej natury bliźniaka . Rozchodników nie zamówiłam, bo nie było .
Cisa tam nie widzę, w roli wysokiego akcentu rozważałam trzcinnika KF, ale to ewentualnie potem.
Nie sądziłam, ze taśma da radę, nawet chyba taką mam, dziękuję za podpowiedź .
Hakonki mikruski słodkie są .
Ja za każdym zamówieniem internetowym mówię sobie - nigdy więcej I tak jest do następnego razu
Jak na tą porę roku dostałaś całkiem, całkiem Musisz wyobraźnię stłamsić i się przestawić