Narzekałaś jakiś czas temu na brak kolorów w ogrodzie. Teraz, kiedy patrzy się na Twój ogród z całą gamą odcieni zieleni i światocieniami, to zaznaje się ukojenia wewnętrznego. Oaza spokoju.
Duże drzewa w ogrodzie to faktycznie duża wartosc. Wady tez są, ale w mniejszej liczbie .
Lamelki będą pleckami donicy.
Mam bardzo nudną elewację i chciałam pomiędzy oknami balkonowymi położyć deski. Małżonek stwierdził, ze obawia sie naruszać elewację, zatem wymyślił sposób na uniknięcie tego - lamelkowe plecki bedą przylegać do muru, a u ich stóp będzie donica.
Teraz całość jest malowana impregnatem, w przyszłym tygodniu pokażę i będę Was prosić o rady, co posadzić .
Dziękuję, Haniu . Tez tak postrzegam swój ogród, jednak nad większą ilością koloru popracuję .
Teraz roze zaczynaja, zatem mam żarówiaste akcenty - uwielbiam .
Dziękuję, pochwały przekazuję na bieżąco .
Fajnie mam, a szczególnie, ze nie tyle małżonek mi robi te rzeczy, ale raczej nam - tak on to postrzega i to jest super . I jeszcze ma przy tym radochę . Mówi, ze jeszcze 10 lat temu w życiu by nie pomyślał, ze będzie chciał (i potrafił) zrobić cokolwiek z drewna, a już krzesło czy huśtawkę to już w ogóle .