Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Wiaan 12:37, 12 cze 2022

Śliczne widoki, ażurowe prześwity słońca tworzą bajeczny i niepowtarzalny krajobraz.
Mąż to naprawdę zdolniacha gdzie będą lamelki i donica?
Kordina 13:37, 12 cze 2022

Rojodziejowa napisał(a)
No no super

U mnie to prędzej ja mam smykałkę do takich rzeczy. Jak nic taki warsztacik by mi się przydał

Oj mnie też, patrzę i zazdraszczam
Gruszka_na_w... 15:19, 12 cze 2022

Narzekałaś jakiś czas temu na brak kolorów w ogrodzie. Teraz, kiedy patrzy się na Twój ogród z całą gamą odcieni zieleni i światocieniami, to zaznaje się ukojenia wewnętrznego. Oaza spokoju.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Judith 15:37, 12 cze 2022

Wiaan napisał(a)
Śliczne widoki, ażurowe prześwity słońca tworzą bajeczny i niepowtarzalny krajobraz.
Mąż to naprawdę zdolniacha gdzie będą lamelki i donica?

Duże drzewa w ogrodzie to faktycznie duża wartosc. Wady tez są, ale w mniejszej liczbie .
Lamelki będą pleckami donicy.
Mam bardzo nudną elewację i chciałam pomiędzy oknami balkonowymi położyć deski. Małżonek stwierdził, ze obawia sie naruszać elewację, zatem wymyślił sposób na uniknięcie tego - lamelkowe plecki bedą przylegać do muru, a u ich stóp będzie donica.
Teraz całość jest malowana impregnatem, w przyszłym tygodniu pokażę i będę Was prosić o rady, co posadzić .
Wiolka5_7 15:39, 12 cze 2022

Fajnie masz z tym eMem że robi Ci różne rzeczy lamelki super,podobne jak u mnie donica też fajna
Judith 15:39, 12 cze 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Narzekałaś jakiś czas temu na brak kolorów w ogrodzie. Teraz, kiedy patrzy się na Twój ogród z całą gamą odcieni zieleni i światocieniami, to zaznaje się ukojenia wewnętrznego. Oaza spokoju.

Dziękuję, Haniu . Tez tak postrzegam swój ogród, jednak nad większą ilością koloru popracuję .
Teraz roze zaczynaja, zatem mam żarówiaste akcenty - uwielbiam .
Judith 15:44, 12 cze 2022

Wiolka5_7 napisał(a)
Fajnie masz z tym eMem że robi Ci różne rzeczy lamelki super,podobne jak u mnie donica też fajna

Dziękuję, pochwały przekazuję na bieżąco .
Fajnie mam, a szczególnie, ze nie tyle małżonek mi robi te rzeczy, ale raczej nam - tak on to postrzega i to jest super . I jeszcze ma przy tym radochę . Mówi, ze jeszcze 10 lat temu w życiu by nie pomyślał, ze będzie chciał (i potrafił) zrobić cokolwiek z drewna, a już krzesło czy huśtawkę to już w ogóle .
Kordina 15:47, 12 cze 2022

Judith - gratuluję męża, bo ogrodu chyba już gratulowałam
Judith 15:58, 12 cze 2022

Kordina napisał(a)
Judith - gratuluję męża, bo ogrodu chyba już gratulowałam

Kordina
olciamanolcia 16:08, 12 cze 2022

tulucy napisał(a)
Wow

Hahaha ❤️❤️