Może nie zostały zgłoszone ale ogólnie to regulamin tego forum zabrania poruszania wielu tematów. O ile jest to jeszcze tylko kilka zdań i nie groźnych to mogą nie zostać zauważone ale jeśli robi się taka afera to usuwają. Ciesz się że wyczyścili Ci wątek. Po co Ci taki bałagan. Dla nowych ludzi to zły impuls. Tamte wątki (o ile wiem o których piszesz) zapewne będą zamknięte lub tam była mniejsza afera.
Dla mnie to nic nowego. Za dużo rzeczy już tu widziałam i takie czystki na dobre wychodziły właścicielom. Jesteście zbyt cenni by ludzie czytając Wasze wątki z góry wyrabiali sobie opinie.
Nie wiem czy czytaliscie regulamin ale nie wolno też pisać całych wyrazów wielkimi literami. O ile dobrze pamiętam bo czytałam go dawno. System to wszystko wyłapuje i można dostać ostrzeżenie od administratora jeśli uznają że to szkodzi forum.
Spokojnie dziewczyny. Nie ma sensu podnosić sobie ciśnienia. Małgorzata została usunięta z forum, a wraz z nią usunięte zostały niektóre wpisy. Trudno wymagać od Danusi, aby poświęcała swój cenny czas na wczytywanie się w każdy post na każdym wątku. Stąd pewnie wynika to, że część postów zniknęła, a część została. U mnie jest pół na pół. Nie odbieram tego jako cenzury.
Ja pomyślałam sobie, że te usunięte wpisy, m.in. na temacie Judith, ktoś „zgłosił”, jest taka opcja w prawym górnym rogu. Spotkałam się z czymś takim na innym forum, że jak dany post został zgłoszony np. 5 razy, to automatycznie był kasowany.
Wątek nie został zamknięty, ale właścicielka dostała blokadę na wpisy pod swoim nickiem.