Bujnie, przejrzyście i klimatycznie. Cudnie miejsce do życia.
Judith, dość dawno nie byłam, a tu tyle się dzieje, na początek muszę pochwalić, miło się ogląda Twój ogród, pięknie masz.
Zazdroszczę soboty spędzonej na oglądaniu ogrodu Agnieszki, to jednak zupełnie inne wrażenia niż oglądanie zdjęć,
no i jeszcze psiaki, fajna wycieczka.
Twój mąż to niesłychanie zdolny mąż (i znowu Ci zazdroszczę), pochwalić koniecznie za ostatnie dokonania.
Z przerażeniem poczytałam, co się ostatnimi czasy na Ogrodowisku wyprawia, nigdy bym nie przypuszczała, że może dojść do takich sytuacji, przykro mi bardzo. Mam nadzieję, że sytuacja się uspokoiła i będzie już normalnie. Pozdrawiam.
Też tak uważam, że masz taki ład w ogrodzie Pięknie wszystko zaplanowane i taki porządeczek jest u Ciebie czasami jak oglądam takie ładne, uporządkowane ogrody to sobie myślę, kurczę muszę zrobić porządek u siebie, no i co? nie wychodzi mi to A wizyta u Agi super, co tu dużo pisać