Rękodzieło Twojego męża to mistrzostwo świata. Wciąż podziwiam niesamowitą staranność wykonania i wykończenia. Ma chłopak cierpliwość.
Kolejne dzieło męża zasługuje na pochwały Ma chłopak talent i jest bardzo dokładny. Oj, żeby tak fachowcy byli tacy dokładni
Czekam na jeżówki w takim razie na czerwonej rabacie, lubię takie jednakowe zestawienia kolorów. W pobliżu jakaś czerwona donica mogłaby stanąć
Prawy dolny róg tego zdjęcia - to będzie temat przewodni na nasze sobotnie śniadanie
Małżonek mój najpierw będzie kiwał głową i mówił: "powiększ" co w tym zestawieniu będzie oznaczać: "szacun"
A później się zacznie dłuższa wypowiedź na temat kołków, mimośrodów albo innych takich, o których nie mam pojęcia, w połowie której to dyskusji uznam, że chyba mój Mąż by wolał zjeść śniadanie w towarzystwie Twojego Męża a nie w moim
Te zdolności objawiły się już post factum .
zatem można powiedzieć, że takie jajko-niespodzianka mi sie trafiło
Justyna jest pierwsza na liście, jeśli małżonek zdecyduje sie na stolarskie działania zarobkowe .
Dziękuję za dobre slowo, przekazane .
Fakt, Ani donice są świetne!
A dobrze by było, gdyby można było taką jakość móc zamówić...
Wycackane jest, to fakt, a najlepsze, że małżonek zrobił był stoliczek w ramach płodozmianu znudzony nieco budową szopki na rowery .
No muszę się zgodzić, nie mam wyjścia . Zakamuflowane zdolności ujrzały światło dzienne po zakupie domu - ciekawa zależność .
Padłam!
I jak było? - dobrze prognozowałas?
Ojtam ojtam! Pasja po prostu .
Basiu, trafiłaś - jak mawiał mój ojciec - w sam środek sedna .
Miałam dzisiaj okazję zobaczyć ogród Agatorka. Jesteście pod wrażeniem prac i ich efektów? No to powiadam Wam - na żywo ogród robi jeszcze większe wrażenie! Kolorowo, bogato i przede wszystkim wszystko jest większe niż wydaje się na zdjęciach - rabaty, rośliny, no pięknie jest! . I nie ma chwastów! - jak Agnieszka to robi na tych hektarach? - nie wiem .