Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

LIDKA 19:47, 30 cze 2023

Mary napisał(a)

Zaczęłam nabierać podejrzeń, że mam problem z tą samą osobą.

To niedobre wiadomości.
Olanie totalne tej Pani zastosujcie ale nie odchodźcie. Pls.
Dużo sie od Was Tar i Mary uczę i myślę że inni też.
Gruszka_na_w... 21:19, 30 cze 2023

Rękodzieło Twojego męża to mistrzostwo świata. Wciąż podziwiam niesamowitą staranność wykonania i wykończenia. Ma chłopak cierpliwość.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Wiaan 22:55, 30 cze 2023

Kolejne dzieło męża zasługuje na pochwały Ma chłopak talent i jest bardzo dokładny. Oj, żeby tak fachowcy byli tacy dokładni
Czekam na jeżówki w takim razie na czerwonej rabacie, lubię takie jednakowe zestawienia kolorów. W pobliżu jakaś czerwona donica mogłaby stanąć
Magara 00:11, 01 lip 2023

Judith napisał(a)
Chwilę człowieka nie było w domu, a tu nowe małżonkowe dzieło, które dopełniło obraz tarasu

Prawy dolny róg tego zdjęcia - to będzie temat przewodni na nasze sobotnie śniadanie
Małżonek mój najpierw będzie kiwał głową i mówił: "powiększ" co w tym zestawieniu będzie oznaczać: "szacun"
A później się zacznie dłuższa wypowiedź na temat kołków, mimośrodów albo innych takich, o których nie mam pojęcia, w połowie której to dyskusji uznam, że chyba mój Mąż by wolał zjeść śniadanie w towarzystwie Twojego Męża a nie w moim
Agatorek 07:20, 01 lip 2023

Mary napisał(a)

Ale profeska! Wow. Tego by się chyba nie dało robić zawodowo. To jest takie wycackane, że mucha nie siada.

Też tak pomyślałam. Perfekcja niemożliwa do wykonania. Ale nie w przypadku męża Judith!
Basieksp 09:02, 01 lip 2023

Ma Twój eM talent i fajne hobby sobie znalazł fajnie tworzyć coś co sprawia przyjemność i w dodatku przydatne, no i bardzo ładne
Joann 09:21, 01 lip 2023

olciamanolcia napisał(a)

Właśnie- to samo myślę tym bardziej ze mój Niemąż niekiedy cały dzień potrafi spędzić oglądając program informacyjny i możemy od tego pier. Dolca dostać

Mój to samo!
Ps rękodzieło doskonale! Pochwały dla męża!
Judith 16:43, 01 lip 2023

LIDKA napisał(a)
Judith wziełaś se zdolnego chłopa na ślubnego. stoliczek śliczny.

Te zdolności objawiły się już post factum .
zatem można powiedzieć, że takie jajko-niespodzianka mi sie trafiło

An_na napisał(a)

No co Ty mi tu piszesz? Czyli jednak jakaś nadzieja jest? Chociaż na malutki karmniczek?
Ech... te meble tarasowe, unikatowe. Tylko Judith takie może mieć. Szczęściara

Justyna jest pierwsza na liście, jeśli małżonek zdecyduje sie na stolarskie działania zarobkowe .
Dziękuję za dobre slowo, przekazane .

TAR napisał(a)
Ty za to piekne donice produkujesz. Ja mam do takich robotek dwie lewe

Fakt, Ani donice są świetne!

Mary napisał(a)

Ale profeska! Wow. Tego by się chyba nie dało robić zawodowo. To jest takie wycackane, że mucha nie siada.

A dobrze by było, gdyby można było taką jakość móc zamówić...
Wycackane jest, to fakt, a najlepsze, że małżonek zrobił był stoliczek w ramach płodozmianu znudzony nieco budową szopki na rowery .

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Rękodzieło Twojego męża to mistrzostwo świata. Wciąż podziwiam niesamowitą staranność wykonania i wykończenia. Ma chłopak cierpliwość.

No muszę się zgodzić, nie mam wyjścia . Zakamuflowane zdolności ujrzały światło dzienne po zakupie domu - ciekawa zależność .

Magara napisał(a)

Prawy dolny róg tego zdjęcia - to będzie temat przewodni na nasze sobotnie śniadanie
Małżonek mój najpierw będzie kiwał głową i mówił: "powiększ" co w tym zestawieniu będzie oznaczać: "szacun"
A później się zacznie dłuższa wypowiedź na temat kołków, mimośrodów albo innych takich, o których nie mam pojęcia, w połowie której to dyskusji uznam, że chyba mój Mąż by wolał zjeść śniadanie w towarzystwie Twojego Męża a nie w moim

Padłam!
I jak było? - dobrze prognozowałas?

Agatorek napisał(a)

Też tak pomyślałam. Perfekcja niemożliwa do wykonania. Ale nie w przypadku męża Judith!

Ojtam ojtam! Pasja po prostu .

Basieksp napisał(a)
Ma Twój eM talent i fajne hobby sobie znalazł fajnie tworzyć coś co sprawia przyjemność i w dodatku przydatne, no i bardzo ładne

Basiu, trafiłaś - jak mawiał mój ojciec - w sam środek sedna .

Joann napisał(a)

Mój to samo!
Ps rękodzieło doskonale! Pochwały dla męża!

Dziękuję, pochwały przekazane
Judith 16:47, 01 lip 2023

Miałam dzisiaj okazję zobaczyć ogród Agatorka. Jesteście pod wrażeniem prac i ich efektów? No to powiadam Wam - na żywo ogród robi jeszcze większe wrażenie! Kolorowo, bogato i przede wszystkim wszystko jest większe niż wydaje się na zdjęciach - rabaty, rośliny, no pięknie jest! . I nie ma chwastów! - jak Agnieszka to robi na tych hektarach? - nie wiem .

EDIT: A pieseczki są przecudne!
Kasya 18:34, 01 lip 2023

Judith napisał(a)
Miałam dzisiaj okazję zobaczyć ogród Agatorka. Jesteście pod wrażeniem prac i ich efektów? No to powiadam Wam - na żywo ogród robi jeszcze większe wrażenie! Kolorowo, bogato i przede wszystkim wszystko jest większe niż wydaje się na zdjęciach - rabaty, rośliny, no pięknie jest! . I nie ma chwastów! - jak Agnieszka to robi na tych hektarach? - nie wiem .

EDIT: A pieseczki są przecudne!

Milo było cię poznać