Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

LIDKA 07:55, 08 kwi 2024

Super jest z tą rabatą. Ogólne widoki piękne a kony ciachnełaś super.
Mojego jesionolistnego muszę porzadnie zapalikować bo się gnie w łuk nie wiem czemu. Mialam go wywalać ale znowu jest ładny. Może dlatego że go nie ciełam.

Jednego czerwonego
Crimsona musze poprawić cięcie i się zastanawiam czy już teraz czy nie będzie płakał.
UrsaMaior 09:07, 08 kwi 2024

Przywędrowałam zobaczyć magnolię, takie bejbi i już kwiatki będą? Koniecznie pokaż, bardzo fajna ta odmiana!
Judith 10:44, 08 kwi 2024

LIDKA napisał(a)
Super jest z tą rabatą. Ogólne widoki piękne a kony ciachnełaś super.
Mojego jesionolistnego muszę porzadnie zapalikować bo się gnie w łuk nie wiem czemu. Mialam go wywalać ale znowu jest ładny. Może dlatego że go nie ciełam.

Jednego czerwonego
Crimsona musze poprawić cięcie i się zastanawiam czy już teraz czy nie będzie płakał.

Ja bym nie cięła teraz. Poczekaj z poprawkami aż się wytworzy jakiś kształt, aż urosną nowe gałązki. Może się okaże, że nie ma potrzeby nic poprawiać?
Judith 10:46, 08 kwi 2024

UrsaMaior napisał(a)
Przywędrowałam zobaczyć magnolię, takie bejbi i już kwiatki będą? Koniecznie pokaż, bardzo fajna ta odmiana!

No tak mi wygląda kilka pąków - na kwiatowe . Pokażę na pewno .
Wiaan 11:15, 08 kwi 2024

Judith czy Twoje seslerie ruszyły mocno? Ja swoje dzieliłam i jak wyglądały przy posadzeniu tak wyglądają cały czas. Mam z nimi nie po drodze. Jedyna rośłina, która u mnie rośnie słabo a taka bezproblemowa ponoć. Chyba za wysoko je podcięłam bo suche trochę straszy Możesz pokazać swoje z bliska jak teraz wyglądają?
TAR 11:55, 08 kwi 2024

no ta ścieżka z szafirkow bardzo mi sie podoba, mooge zgapic?
Judith 13:27, 08 kwi 2024

Wiaan napisał(a)
Judith czy Twoje seslerie ruszyły mocno? Ja swoje dzieliłam i jak wyglądały przy posadzeniu tak wyglądają cały czas. Mam z nimi nie po drodze. Jedyna rośłina, która u mnie rośnie słabo a taka bezproblemowa ponoć. Chyba za wysoko je podcięłam bo suche trochę straszy Możesz pokazać swoje z bliska jak teraz wyglądają?

Tak, właściwie od razu po przycięciu (na początku lutego chyba) widoczne były nowe przyrosty. Teraz są całkiem zgrabne zielone. Wstawię zdjęcie, gdy wrócę do domu - dam znać u Ciebie .
Może Twoje muszą się nieco pozbierać po dzieleniu. A suche może jeszcze uda Ci się dociąć, jeśli nie jest tego zbyt dużo…?

EDIT: no to wrzucam zdjęcie
Judith 13:28, 08 kwi 2024

TAR napisał(a)
no ta ścieżka z szafirkow bardzo mi sie podoba, mooge zgapic?

TARcia , zgapiaj do woli . Bycie czyjąś inspiracją - bezcenne ♥️
Judith 13:51, 08 kwi 2024

Paczta jakie szafiry - giganty na miejskiej rabatce
Makao 21:31, 08 kwi 2024

Chyba rosną na drożdżach