W CO, w którym byłam były od 1,3m do 3,5m. Te najwyższe odrzuciłam, a w pozostałych szukałam najładniejszej - chciałam, by były zielone wzdłuż całej wysokości. Stanęło na egzemplarzu 1,8m. Przymiarka wyszła bardzo dobrze, jestem zadowolona z zakupu .
Asertywność mam istotnie na wysokim poziomie, jednak w tym przypadku raczej nie chodzi tu o nią . Ja nie przeciwstawiam się radom i sugestiom, ja z nich czerpię pełnymi garściami .
Czasem czyjś punkt widzenia otwiera oczy na nowe rozwiązania i możliwości (daje brakujące elementy układanki lub wręcz podmienia na zupełnie nowe), a czasem otwiera jakąś klapkę w głowie i wskazuje, ze pierwotny plan był dobry. I to wskazanie nie odbywa się pomimo czyichś rad i sugestii, ale właśnie dzięki nim i wszystkie dotychczas rozproszone a dostępne jeszcze przed dyskusją elementy układanki wskakują na swoje miejsca . Dlatego każda wypowiedź w kwestii rozkminianej rabaty była dla mnie bardzo cenna .
Efekt końcowy będzie w przyszłym sezonie . Sama jestem go ciekawa .
Taaa, knuję właśnie jak poprawić ziemię na rabacie przeznaczonej na Amanogawę, bo przy przekopywaniu okazało się, że sam piach… Kompost - jak zwykle u mnie - nie jest dobrze przerobiony, ale dałam nieco. Podlałam obficie biohumusem i dumam…