i jeszcze o dzieciach i ogrodzie... no, to ja mam wyjątkową wnuczkę
prawda jest taka, ze nigdy jej niczego nie zabraniam ( ona sama twierdzi, ze ją rozpieszczam...) ale jak jej coś wytłumaczę, to przyjmuje to, dopytuje się ewentualnie o szczegóły, zna też sporo roślin i ma wiedzę o ogrodzie/przyrodzie...niedługo skończy 5 lat ale się pochwaliłam ! Bogdziu, pardon, ze tak u Ciebie...
Uwielbiam te jej komentarze a tak się spieszy że połowę liter pogubi albo pozmienia. Swietna z niej dziewczyna.A Ty kapitalny nam temat podsunęłaś i zdjecie okazało się niezwykle ciekawe. Dzieki.
Ja liter nie gubię ,tylko tak szybko mówie..i paluszki nie nadążają....
A gify to masz super...... muszę poszukać takiego z brawo, bo mi ciągle go brakuje....
Trzeba by adminka poprosić, niech dołoży takie cóś jak brawo.
Moje rh pomarzniete to dobrze że chociaz te ptaki mogę wstawiac.Sama lubie je oglądac to i Was zmuszam.Dobrze że sie chwalisz wnuczką. Dobra babcia musi to robic bo przecież wiadomo że jej wnusia zawsze naj......Marzenko a czy ona nie jest jedynaczką jak taka ułożona, bo takie są głównie dzieci dużo przebywające z dorosłymi. Moja wnusia też taka była, ale jak pojawiło się drugie dziecko to bardziej spontaniczna się zrobiła i juz nie miała tyle czasu na poważne rozmowy . Pozdrawiam a jutro pozdrów ode mnie swoje piękne sarenki.