Pewnie że potrzebne były zmiany bo akurat nasze życie było by nie do zniesienia ale są w pamięci te święta z rajtuzami lub gożdzikiem w prezencie, człowiek czuł sie jak małpka której dali banana.Niestety i rajtuzy się przydawały. Teraz też było by dużo do ponarzekania ale nie będę.
Witaj Bogdziu Miałam trochę przerwy w Ogrodowisku ale już wracam stęskniona, tym bardziej że coraz więcej się dzieje w naszych ogródkach U Ciebie oczywiście ptaszki, choć widzę że każdy już pokazuje co tam do niego przylatuje...
Bogdziu,dzięki za życzenia w moim wątku,pozwalam sobie wkleic u Ciebie Impeditum w rewanżu i jako wspomnienie do podziwiania ,!.niestety chyba zmarzł tej zimy ,ma brązowe liscie,nawet nie chce mi sie robic zdjecia
A mogłybyśmy chodzić w zawojach jak muzułmanki, nie mieć prawa głosu,czekać na męża,którego wybierze ojciec,rodzić po 18 dzieci,nie mieć udziału w dochodach,i nie dziedziczyć dóbr po przodkach.
Należy się cieszyć,że u nas już tak nie jest i to święto trzeba honorować.
Wszystkiego najlepszego!
Ps.Za modraszki....Buziaczki!
Zawsze powtarzam, że jestem ofiarą emancypacji
Dom, praca iczęsto inne męskie rzeczy na głowie
Ale coś zawsze za coś..... chyba jednak wolę jak jest i każda okazja do życzeń i zrobienia sobie prezentu jest dobra.....
Przy najbliższej oakzji zakupię znów jakeigo kwatka .....i bedzie to na Dzień Kobiet
Witaj Bogdziu Miałam trochę przerwy w Ogrodowisku ale już wracam stęskniona, tym bardziej że coraz więcej się dzieje w naszych ogródkach U Ciebie oczywiście ptaszki, choć widzę że każdy już pokazuje co tam do niego przylatuje...
Pozdrawiam gorąco i wiosennie
Miło Cie widziec. dawno cie nie było ale skoro jestes to pewnie już zostaniesz. Tak sporo osób wstawia zdjecia ptaków i są to bardzo fajne zdjecia.Powstał też nowy wątek o ptakach to możesz obejrzec jeśli masz ochotę. Ja też pozdrawiam Cię serdecznie.
Witajcie, nie wszyscy uważają to święto. Ja wolę świętować, bo gdyby nie emancypantki, to ten obrazek wyglądał by inaczej. Pozdrawiam. Solidaryzuję się z Hanią Andrus.
ja też to nasze wspólne i ważne święto, więc u ciebie Bogdziu wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom
Bogdziu,dzięki za życzenia w moim wątku,pozwalam sobie wkleic u Ciebie Impeditum w rewanżu i jako wspomnienie do podziwiania ,!.niestety chyba zmarzł tej zimy ,ma brązowe liscie,nawet nie chce mi sie robic zdjecia
Widzę Łucjo Twoje rozżalenie. ja wogóle nie chodzę do ogrodu bo nie chcę patrzec co sie dzieje z moimi roslinami. Jak ostatni byłam to doliczyłam sie 110 roślin do wyrzucenia a ponieważ cały czas świeciło słonce i był mnróz to będzie ich dużo więcej. Rh impeditum też mam . Wyglądają tak pewnie jak Twój ale ja bym ich jeszcze nie skreślała, mogą jeszcze wypuścic . Jeśli one zmarzły to moja lista wydłuzy się o następne 100 roślin bo inne azalie japońskie też tak samo wyglądają. Własciwie to tylko wziąc siekierę i wszystko wyciapac.