Czasem mam wątpliwosci czy to dobrze bo mam tendencje do ,,wychowywania" . Od dziecka wychowywałam młodszych od siebie bo byłam najstarsza i tak mi zostało. Nie każdy to lubi , nie kazdemu się podoba......................., nawet w rodzinie
Nie wymysliłam tego dla Ciebie. Wymyśliłam to dla siebie i jak M sadził je to właśnie mu mówiłam że daje mi taki bukiet jakiego nigdy by mi dac nie mógł.
Bogdziu , ale masz dziś ruch w poradach, dobrze że Cie mamy
Czasem mam wątpliwosci czy to dobrze bo mam tendencje do ,,wychowywania" . Od dziecka wychowywałam młodszych od siebie bo byłam najstarsza i tak mi zostało. Nie każdy to lubi , nie kazdemu się podoba......................., nawet w rodzinie
Bogdziu, mnie możesz wychowywać bo w sprawach ogrodowych to jestem noga a rady sobie bardzo cenie, fajnie że Was znalazłam
Wychowywać można nawet na takim Forum
Jak na swoim osiedlu zaczełam zbierać kupy psa....to najpierw się śmiali, a potem coraz wiecej osób zawstydzonych to zaczęło robić...... naprawiajmy świat od siebie..taka jest moja dewiza
Bogdziu ładnie również moje myśli ubrałaś w słowa.... tyle, że ja nie miałam nigdy pretensji do gminy, ze nie sprzata psich kup, tylko, że nie ma odpowiednich pojemników aby je wyrzucić i czasami z takim pakunkiem człowiek paradował przez pół miasteczka W Anglii....bo tak lubimy d niej się porównywac ogrodami....w parkach (przynajmniej tych co byłam) były takie właśnie pojemniki-śmietniki. Teeraz moze już ich nie być, bo z powodu ataków terrorystycznych na zachodzie zaczęto wycofywac siez kubłow na śmieci...jako miejsc potencjalnych do włożenia bomby.