Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 14:22, 30 kwi 2012

jotka napisał(a)
Witaj Bożenko Nie pracuj za ostro na potrzeby spotkania, bo Twój ogród jest dla mnie i tak NUMER 1
Pozdrawiam i ukłony dla Twojego M.

BoŻenka perfekcjonistka.... u niej musi być perfekt...... nawet po przysłwoiowych trupach.....Bożenko, byłam widziałam....masz i dla mnie ogród numer 1.... Dbaj o zdrowie, na tych upałach jest strasznie.....
Buziole......
Zapomniałam podlać zadołowane doniczki z azaliami ledikanense i keremsinkami Jak mi padną to się chyba popłaczę Na razie zielone i nie zwiędły...ale miały bardzo sucho M. wsiadł w auto i pojechał kupić system nawadnianai dla rh..... by na przyszość nie było takich numerów..... Wiem, wiem, wolisz podlewać każdej z osobna...ale ja nie zawsze jestem w stanie tak robić ..... WIec zabezpieczam moja sklerozę techniką
Milka 14:40, 30 kwi 2012

I dla mnie też to nr 1
eliza3 17:25, 30 kwi 2012

Och, jak dobrze, że przed wyjazdem na majówkę zajrzałam do Ciebie. Narcyzki białe prześliczne, ciekawe co w nich jest czarodziejskiego, że wszyscy je tak lubimy. Moje też chyba wyginęły, chyba,że zakwitną później, no i tawuła bielusieńka jakby śnieg posypał, piękna... pozdrawiam.
AgnieszkaBK 17:51, 30 kwi 2012

Pięknie wszystko u Ciebie kwitnie....ja też uwielbiam narcyzy, ale nie mam do nich szczęścia... nie wiem czemu nie chcą u mnie rosnąć... fajnie, że mogę podziwiać Twoje Pozdrawiam
Bogdzia 21:25, 30 kwi 2012

Kaisia napisał(a)
Piękne tulipanowe zdjęcia, a pierwiosnki w takiej ilości przypomniały mi ogród Babci.
Ja najbardziej czekam na zdjęcia kwitnących RH i Azalii w Twoim ogrodzie będzie cudownie.

Wygląda na to że chyba azalie będą wcześniej niż rh a jakie będą kwiaty po tym przemrożeniu nie wiadomo. Pierwszym rh który juz kwitł był Elite .Pokażę zdjęcie z tamtego roku i z tego - różnica jest wielka, mam nadzieję że z innymi będzie lepiej.

bociek 21:26, 30 kwi 2012

Bogdziu, no fakt jest roznica, ale w przyszlym roku jak sie z regeneruje to dopiero da popis
Na pewno pozostale sa w lepszej kondycji
Bogdzia 21:26, 30 kwi 2012

Aniu Monte jak to Ty czekasz na swoje przecież u Ciebie tulipany już kwitły wcześniej niz u mnie.
Bogdzia 21:28, 30 kwi 2012

marzena napisał(a)
Bogdzia, cudnie wszystko Ci kwitnie nieprzeliczalne ilosci tych kwiatów

Jeśli patrzec na pierwiosnki to nieprzeliczalne ale inne dało by sie policzyc.Najważniejsz ze coś tam kwitnie i cieszy człowieka po tej zimie.Pozdrówka.
Bogdzia 21:30, 30 kwi 2012

Martek napisał(a)

Bogdzia, cudnie wszystko Ci kwitnie nieprzeliczalne ilosci tych kwiatów

Żeby się nie powtarzać,dodam tylko,że jednak Bogdzia masz klimat łaskawszyIle tych o piątej rano ...

No nie mów Marto że u Ciebie jeszcze te kwiaty nie kwitną, przeciez jesteś o wiele bardziej na południe.
Bogdzia 21:31, 30 kwi 2012

popcarol napisał(a)
Przepiękne te tulipany i narcyzy - moja Babcia takie miała kiedyś.
Pozdrawiam, dobranoc!

Narcyze jakoś sie wszystkim kojarzą z babcinymi ogródkami i zawsze są to miłe wspomnienia.