Martka
21:34, 16 maj 2021

Dziewczyny, będzie zjednoczenie rabat, w którego efekcie powstanie "megarabata"
wokół płd-zach-pn części domu, od południowych schodów aż do tarasu za domem. Wszystkim Wam bardzo dziękuję za pomysły i głosy na tak.
Johanka, zastanawiam się teraz, czy miskant ML to dobry wybór do grujecznika, który pójdzie na jesień w ciepłe kolory, a one dość chłodne. Nie wiem, czy nie zmienić zamówienia, co robić, co robić?
Alicjo, wciąż mam za mało drzew liściastych. Jakoś nie widziałam tej luki tak wyraźnie, kiedy ich w ogóle nie miałam

Lidka, w dodatku jestem mądra, jestem zgrabna, wiotka słodka i powabna

dziękuję Ci za miłe słowa, rośliny są cudne, czekam na ich kolejne fazy rozwoju
Basia8, dziękuję i zgadzam się, śliczne te rośliny
Zaś rabaty małe zamieniają się w coraz większe, nie wiem, jak to się zakończy 

Agi2006, dziękuję
Sango Kaku obserwuję dopiero, w najbliższym czasie wstawię zdjęcia nowego koloru liści, bardziej zielonego niż 2 tygodnie temu, jeszcze nie wiem, czy podoba mi się nadzwyczaj, czy tylko podoba bardzo, poobserwuję. Na ten moment moje serce skradł Shirasawy aureum i na drugim miejscu Dissectum garnet. Potem Atropurpureum. Któremu wiele osób zarzuca zbyt dużą popularność, a ja przepadam za jego głębokim kolorem liści i tego argumentu w ogóle nie przyjmuję! U Ciebie bardzo duży okaz! Sango Kaku ponoć nie przepada za pełnym słońcem, pomyśl o lekkim cieniu.
Agatorek, tak, zdecydowanie będzie scalenie

Mary, nie mogłam go nie zabrać ze sobą. Jakie mu do towarzystwa tulipany posadzić na jesień, dumam?

Johanka, zastanawiam się teraz, czy miskant ML to dobry wybór do grujecznika, który pójdzie na jesień w ciepłe kolory, a one dość chłodne. Nie wiem, czy nie zmienić zamówienia, co robić, co robić?
Alicjo, wciąż mam za mało drzew liściastych. Jakoś nie widziałam tej luki tak wyraźnie, kiedy ich w ogóle nie miałam

Lidka, w dodatku jestem mądra, jestem zgrabna, wiotka słodka i powabna

Basia8, dziękuję i zgadzam się, śliczne te rośliny

Agi2006, dziękuję

Agatorek, tak, zdecydowanie będzie scalenie

Mary, nie mogłam go nie zabrać ze sobą. Jakie mu do towarzystwa tulipany posadzić na jesień, dumam?