Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

Martka 07:37, 17 maj 2021

Warzywka - lekki ruch stwierdziłam także, najpierw szpinak, potem dołączyły buraczki na równi z sałatami, fasola daje znać. Rzodkiewka oczywiście nie czeka na resztę.

Pomidory mobilne całkiem nieźle, niektóre już kwitną.

BASIA8 08:18, 17 maj 2021

Piękności klony w Naszym ogrodzie też wszystko bardzo powoli rusza wydaje mi się że to od pogody zależne - jednak jest zimno jak na połowę maja.
My byliśmy wczoraj w Kazimierzu Dolnym - przeprawa promowa przez Wisłę jest w Janowcu.
Agatorek 09:53, 17 maj 2021

Piękne te roślinki w deszczu/rosie

Myślę, że kloniki sobie poradzą.
edi75 10:22, 17 maj 2021

Marta musiałam troszkę nadrobić u Ciebie...Klony rewelacja,grabowa z tawkami...super.
Kochana ile ty nasz trawek w doniczkach,będzie co wysadzać.
No i warzywka jak już widać. Pomidorki mobilne fajny pomysł...
ajka 10:50, 17 maj 2021

Widzę, że u ciebie również szał klonowy. Zazdroszczę klona jawor Brilliantissimum, też mam chrapkę na niego. Tylko gdzie go zmieścić?
Roocika 12:38, 17 maj 2021

Marta, no piękne te klony, wszystkie drzewka ruszyły, świetnie
Pozdrawiam serdecznie
HannaR 12:55, 17 maj 2021

Martka napisał(a)

Na posadzenie czekają kolejne Hakonechloa marca...

Gdzie zdobyłaś sadzonki hakone bezodmianowej? Szukałam po internetach i nie nalazłam...
LIDKA 12:58, 17 maj 2021

Marta dasz na priv cene grabów ? zastanawiam czy kupić z neta bo w mojej okolicy chyba nie modne bo nie ma stacjonarnie.

mam chudą rabatę ze zbieraniną drzewek. i chęć na zrobienie tam grabowej.
eVka 13:49, 17 maj 2021

Martka napisał(a)
Sylwia, dziękuję  mają w sobie ujmującą delikatność, ale czy dogadają się z moją gliną? Kopałam duże doły wokół, aby im dogodzić, reszta okaże się za rok po zimie.

Poranne, podeszczowe widoki wielce mnie dziś ucieszyły. Klony skąpane w rosie.

Matko, Marta litości nie masz! Jutro jade znów oglądać Aureum... ale nie kupię, będę dalej marzyć
nicol21 21:32, 17 maj 2021

Piękne te klony zanabyłaś. Dawno mi skradły serce. A to że są popularne czy nie - to tylko ich zalety. Ja kupuję co mi serce podpowie, co mi się podoba i jest dostępne . Grunt, żeby Tobie się podobało.Ja mam małe atropurpureum, ale dość duże bloodgood - tez bardzo popularne i dobrze mi z nimi.
Aureum ma raczej cien, prawda?

Powiększanie rabat to jest też plus. ZObaczysz jak trawnik zacznie z czasem znikac .

Swoje warzywka cieszą. Niech jeszcze smakują .
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies