Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Miskantowa pustynia, w przyszłości tarasowy ogród na skarpie

Miskantowa pustynia, w przyszłości tarasowy ogród na skarpie

Magara 22:54, 26 sie 2025

Ja się skusiłam na holenderskie tulipany. Tanio nie było, ale wyczekałam na darmowy shipping. Wyszło dwa razy drożej niż w biedrze. Mam nadzieję, że nie będzie pomyłek a cebulki będą na wypasie Sama jestem ciekawa co z tego będzie
Miskantowo 23:05, 26 sie 2025

Magara napisał(a)
Ja się skusiłam na holenderskie tulipany. Tanio nie było, ale wyczekałam na darmowy shipping. Wyszło dwa razy drożej niż w biedrze. Mam nadzieję, że nie będzie pomyłek a cebulki będą na wypasie Sama jestem ciekawa co z tego będzie

Mnie się nie chce bawic z wykopywaniem cebul, zostawiam w ziemi a im bardziej fikuśne odmiany, tym gorzej wyglądają w kolejnych sezonach.
Na razie mówię nie cebulom ale kiedy wpadnie mi cos z przeceną 50% jak w ubieglym roku to pewnie sobie nie odmowię…..
Magara 23:11, 26 sie 2025

Ja też nie wykopuję
Miskantowo 06:53, 27 sie 2025

Magara napisał(a)
Ja też nie wykopuję

Jakie odmiany kupiłaś?
Magara 22:14, 27 sie 2025

Miskantowo napisał(a)

Jakie odmiany kupiłaś?

Tym pytaniem mnie zaskoczyłaś Oczywiście nie pamiętam Aż zajrzałam w szczegóły maila i okazuje się, że to narcyzy do mnie idą a nie tulipany Bo narcyzy też kupiłam Wychodzi na to, że mam dwa zamówienia
Wafel 22:21, 27 sie 2025

Wiola ty masz normalnie odlot zakupoholika, nawet nie wiesz co kupiłaś Jesteś uzależnioną ogrodomaniaczką,musisz to wypowiedzieć na głos i no cóż terapia jakaś