Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 23:03, 30 mar 2012

Marzenko, u Kulasa powiedzieli: takie zwykłe taxus baccata . To dobra wiadomość, że szybko rośnie
aga_pe 23:04, 30 mar 2012

babeczki, zmęczyłam ten mój wątek. W wolnej chwili wejdźcie. Ja uciekam, bo córa chce odzyskać kontakt ze światem - czyt. laptopa . Dziś nie ma limitu czasu
Madzenka 23:21, 30 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Marzenko, u Kulasa powiedzieli: takie zwykłe taxus baccata . To dobra wiadomość, że szybko rośnie

W necie jest napisane, że rośnie powoli 10-15 cm ale mój miał jasne przyrosty 20-30 cm???
Kupiłas go na żywopłot czy stożki?
Krys 23:53, 30 mar 2012

Agnieszka ,ale rewelacyjne zakupy
Wieloszka 07:47, 31 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

W necie jest napisane, że rośnie powoli 10-15 cm ale mój miał jasne przyrosty 20-30 cm???
Kupiłas go na żywopłot czy stożki?

Marzenko, cisy są na niskie żywopłoty, bo nie śmiem ich nazwać po Danusiowemu ekrany
Krysiu dziękuję .

Tylko sadzić nie ma jak, bo wieje jakiś halny i do tego pada Masakra na dworze... A moje meble tarasowe nad ranem znów zrobiły sobie wycieczkę po ogrodzie, szyba ze stołu się zsunęła, na szczęście oparła się na ścianie i nie potłukła... Przewróciły 2 lampy ogrodowe i donicę z bukszpanem... Znów M. o 6 rano biegał i zbierał meble z całego ogrodu
Madzenka 08:14, 31 mar 2012

Wieloszka napisał(a)

Marzenko, cisy są na niskie żywopłoty, bo nie śmiem ich nazwać po Danusiowemu ekrany
Krysiu dziękuję .

Tylko sadzić nie ma jak, bo wieje jakiś halny i do tego pada Masakra na dworze... A moje meble tarasowe nad ranem znów zrobiły sobie wycieczkę po ogrodzie, szyba ze stołu się zsunęła, na szczęście oparła się na ścianie i nie potłukła... Przewróciły 2 lampy ogrodowe i donicę z bukszpanem... Znów M. o 6 rano biegał i zbierał meble z całego ogrodu

U mnie to samo.... krzesla poszły na spacer po ogrodzie. Donice stoją w zaciszu od czwartku, bo nie zamierzam na nowo sadzić drzewek laurowych
Lena 08:19, 31 mar 2012

Dołączam do grona "wietrznych ogrodów" - u mnie nic nie lata - ponad 100kg donice nadal na swoim miejscu
Meble ogrodowe w garażu
A jutro będzie to samo - "góra" nie ma litości dla ogrodników...
Milka 12:50, 31 mar 2012

Wieloszka napisał(a)

Ładne te cisy!
mnie też foty byle jakie wychhodzą, im bardziej sie staram tym gorzej! ale macie pracy, nie zazdroszczę, zwłaszcza po dzisiejszym dniu!

Właśnie przed chwilą próbowałam zrobić zdjęcie wiśni, ale ciemno choć oko wykol i leje jak z cebra . Jutro od rana M.z moim bratem sadzą cisy, a ja przesadzam 20szt. krzewuszek... Mam nadzieję, że teraz się wypada i jutro będzie sucho, bo musimy jutro posadzić wszystkie 40szt.
Nie wiem, czy masz ku temu zdolności, ale czaruj już, żeby jutro nie padało Ja już czaruję, co dwie czarownice to nie jedna hihihi

o tych czarownicach doczytałam i u ciebie i u Noemi i Marzenki wczoraj do 16 było nieźle, potem wiadomo jak, dziś wiało, lało a teraz słońce, czyli czary działają

Sebek 21:45, 31 mar 2012

Cisy masz przepiękne - świetny zakup
Madzenka 08:21, 01 kwi 2012

Chyba pogoda ciut spokojniejsza dzisiaj, ale jak cokolwiek robić w niedzielę????