Rh Danusiowych Cunni...Coś tam White , nigdy się tej nazyw nie nauczę Byly takie piękne, ciemnozielone, że normalnie się wyciągnąć ze szkólki nie moglam...
Cena powalająca.... 10 szt z Biedronki by było
Aga mówiłam jak szukać, wpisujesz w google potrzebną rzecz, wyświetlasz grafikę i przeglądasz co ci się podoba, a potem googlasz cene
Całe wyposażenie domu w necie kupowałam, a teraz nietypowe rosliny do ogrodu
Aga, dodam jeszcze, że te hortensje nie były w promocji czy na wyprzedaży, stały sobie z innymi roślinami. Poprostu zapytałam za ile mi sprzedadzą skoro to z tamtego roku)) czaję się też na wielką kulę z cisa na pniu, bo też mi chcą opuścić więc jak zobaczysz takie, to negocjuj
Wielkie dzięki za info o serbach, przekopywałam się przez Twój wątek, ale mi umknęło. Ja mam zamówione kopane z gruntu, pojechałam je zobaczyć i tak mi się średnio podobają, ale jeszcze się zastanawiam, ale wiem, że to już ostatnie chwile kopania....
Serdecznie pozdrawiam Rodzinkę Wieloszków
Aga u Kulasa za 370 zł wielkości takiej jak u Danusi w ogrodzie były..... Cudne, po prostu stalam i się gapiłam i się śliniłam na ich widok.
Ale sobie na wstrzymanie dałam, chociaź do ściany wodnej och jakby wyglądał.....
ooo, to dobra cena, ja u nas widziałam dzisiaj takie dorodne CW za bagatela 570..........