Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 10:48, 06 cze 2012

bialofiolet napisał(a)
Bardzo mi się u Ciebie podoba. Zostanę chyba na dłużej

Poczekajcie tylko, aż M.trawkę skosi bo wybujała nieco Jakie uśmiechnięte buźki na tym avatarku
Juzia 10:52, 06 cze 2012

Tu też dawno mnie nie było Wszystko przez te znikające powiadomienia....
Widzę, że u Ciebie też niezłe kulonowo
abiko 10:57, 06 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Praca sekatorem ręcznym kształtuje charakter i siłę ducha A tak serio: no muszę usprawnić sobie pracę, bo nie mam już czasu na cackanie się z każdą kulką. M. chciał już dawno kupić te nożyce elektryczne, ale ja bałam się, że jak źle je przyłożę, to zepsuję kształt całej kulki. Wchodzę w tego Boscha!

Może i kształtuje charakter i siłę ducha, ale i czasu zabiera
Masz już taką wprawę w ciachaniu, że na pewno nie zepsujesz niczego, a nawet jeśli, to i tak zrobisz taką fotkę, że nikt nie zauważy, hihihi
Tawuły, trawki i hakuro też tnę jak najczęściej, więcej niż przepisowo 2 razy w roku - oczywiście jak mam czas

ja mam tak z hakuro, tnę jak mi się przestaje podobać
Sebek 10:58, 06 cze 2012

magnolia napisał(a)

Kulkowałam wczoraj krzaczory bukszpanowe na nową rabatę z wiśniami umbraculifera . Oprócz kulek z bukszpanu będą tam trawki - chyba carex evergold albo złote hakone (ale nie mogę ich nigdzie dostać). Podpowiedzcie jak te kule ustawić - nie chciałabym znowu w rządku... Może tak porozrzucane pod wiśniami a pomiędzy nimi trawki? Taka mała przymiarka, ale na razie za mało kul. Podpowiedzcie plisssss!!!

A to jedna z kulek w trakcie kulkowania - moja głowa obok dla porównania wielkości

Nieźle jest, nierówno będzie najlepiej wg. mnie.
Tak jak ustawiasz jest prawie dobrze, tylko zrób większ róznice- tzn, jak maja byc np 3 blisko siebie to blisko, a dalsze niech będa dalej żeby odstęp był wyraźny nawet jak urosną. fajnie będzie za jakiś czas jak te blisko siebie nawet się połaczą, gdzieniegdzie będą pojedyncze, samotne, gdzieś parka, gdzieś parka + dziecko.... itp. czyli nierówno, z fantazją.

Aleee kula Ci się trafiła

Ja bym dał pomiędzy kulami tylko trawy - a dalej może być lawenda
Wieloszka 11:02, 06 cze 2012

Juzia_G napisał(a)
Tu też dawno mnie nie było Wszystko przez te znikające powiadomienia....
Widzę, że u Ciebie też niezłe kulonowo

Mój M. się śmieje, że powinniśmy się nazywać "sekta bukszpanowa" Mam już ponad 150szt.bukszpanów i wciąż mi mało
coli 11:09, 06 cze 2012

sekta... hmm jest w tym trochę racji. Piszą ciąć, tnę, piszą pryskać, pryskam
Juzia 11:21, 06 cze 2012

coli napisał(a)
sekta... hmm jest w tym trochę racji. Piszą ciąć, tnę, piszą pryskać, pryskam

hahaha....piszą rozmnażać, rozmnażam....faktycznie sekta!
Milka 11:31, 06 cze 2012

magnolia napisał(a)

Kulkowałam wczoraj krzaczory bukszpanowe na nową rabatę z wiśniami umbraculifera . Oprócz kulek z bukszpanu będą tam trawki - chyba carex evergold albo złote hakone (ale nie mogę ich nigdzie dostać). Podpowiedzcie jak te kule ustawić - nie chciałabym znowu w rządku... Może tak porozrzucane pod wiśniami a pomiędzy nimi trawki? Taka mała przymiarka, ale na razie za mało kul. Podpowiedzcie plisssss!!!

A to jedna z kulek w trakcie kulkowania - moja głowa obok dla porównania wielkości

Nieźle jest, nierówno będzie najlepiej wg. mnie.
Tak jak ustawiasz jest prawie dobrze, tylko zrób większ róznice- tzn, jak maja byc np 3 blisko siebie to blisko, a dalsze niech będa dalej żeby odstęp był wyraźny nawet jak urosną. fajnie będzie za jakiś czas jak te blisko siebie nawet się połaczą, gdzieniegdzie będą pojedyncze, samotne, gdzieś parka, gdzieś parka + dziecko.... itp. czyli nierówno, z fantazją.

wow, gigant i jaka ładna i głowa i kulka
kwiatholandii 12:56, 06 cze 2012

Potrzebuję pięć takich kul bukszpanowych. Wiesz może czy zdecydowali się na sprzedaż wysyłkową? Musze je mieć !!! a u nas bieda, albo takie okazy za 250zł sprzedają
Wieloszka 13:03, 06 cze 2012

kwiatholandii napisał(a)
Potrzebuję pięć takich kul bukszpanowych. Wiesz może czy zdecydowali się na sprzedaż wysyłkową? Musze je mieć !!! a u nas bieda, albo takie okazy za 250zł sprzedają

Moniko, nie wysyłają na 100% a i z wykopaniem trudno się teraz dogadać - podobno dopiero we wrześniu, a pracownicy mówią, że cały czas kopią... A nie wiem, czy ze 30szt., które mam będą choć 3 takie duże kule, bo czasem krzak duzy, ale kulka z niego licha...