Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

bociek 22:05, 08 cze 2012

Aga, w wiekszosci kupuje wlasnie w necie Chyba, ze akurat mi sie trafi cos w ogrodniczym, ale to rzadko sie zdarza... W necie ryzyko, ale jak nie ma na zywo to trzeba sobie jakos radzic
agniecha973 22:06, 08 cze 2012

No to zakupami przebiłaś dziś wszystkich!
Matka 22:07, 08 cze 2012

No, lawenda taka gęsta, że ciężko palucha wbićsuper zakupki
Krys 22:12, 08 cze 2012

Agnieszka zakupy wypasione ,a buk cudny ,tez na taki planuje ,ale w przyszłym roku
Sebek 22:16, 08 cze 2012

Super te zakupy - ile ten buk ma wysokości? Bo wygląda na ogromny!
Wieloszka 22:19, 08 cze 2012

bociek napisał(a)
Aga, w wiekszosci kupuje wlasnie w necie Chyba, ze akurat mi sie trafi cos w ogrodniczym, ale to rzadko sie zdarza... W necie ryzyko, ale jak nie ma na zywo to trzeba sobie jakos radzic

Coś czuję, że jeśli chodzi o trawki nie będę miała wyjścia - będzie internet... Chyba że..... jednak zdecyduję się na tę carex morrowi Variegata... ładne sadzonki po 6zł, dostępne 12szt..... Tylko kurczę wciąż się waham, czy ona nie będzie za niska...?
noemi 22:19, 08 cze 2012

Aga zakupy wypasione ... gdzie Lime kupiłaśi po ile ? ... w tamtym roku kupiłam taką paletkę lawendy i tak się rozrosły w jeden sezon
Wieloszka 22:26, 08 cze 2012

Agniecha bo to zboczenie jest, żeby normalna, zdrowa na ciele i umyśle kobieta zamiast szmatkę kupić to na rośliny każdy grosz przeznacza
Bogda lawendy malutkie ale tanie (2,5zł), a u mnie szybko się rozrastają
Krysiu, Sebek ja też już od prawie roku "chorowałam" na takiego buka . Ma 2,5m wys. Już został posadzony w kole żwirkowym a'la Danusiowe z Ogrodu przy rezydencji. Jutro obfocę, bo sadzenie nie skończone.
Wieloszka 22:33, 08 cze 2012

noemi napisał(a)
Aga zakupy wypasione ... gdzie Lime kupiłaśi po ile ? ... w tamtym roku kupiłam taką paletkę lawendy i tak się rozrosły w jeden sezon

Na giełdzie bida dzisiaj - ale jedna pani mnie uprzejmie poinstruowała, że najwięcej sprzedających jest w poniedziałki, czwartki i soboty... A ja się w piatek wybrałam Paletkę lawendy i czerwonej żurawki kupiłam na giełdzie, i jeszcze malutką hortensję do doniczki na stół tarasowy. A żurawki u Kulasa na Brucknera po 10zł - taniej nigdzie nie ma W tym sklepie na Buforowej polecanym przez Irenkę takie same po 12zł - chyba tylko Irenka ma tam jakieś specjalne rabaty Ze mną nie chcieli negocjować
Jutro jeszcze raz jadę na giełdę, bo trawek wciąż nie mam
Ale buka udało się kupić i posadzić !
noemi 22:44, 08 cze 2012

pan z trawami stoi po wiatą gdzieś w trzecim rzędzie ... poznasz go po tym, że ma dużo host ... a na "regałach" ma trawki ... to powodzenia jutro