Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

agniecha973 11:08, 27 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

A kto Ci z tego ogrodu cynk daje? I jeszcze wie, które to lime????!!!

Braciszek Chwasty wyrywa, na wakacje zarabia - przyjemne z pożytecznym szkoda, że tylko jeden dzień... Ale za to siostra może z czystym sumieniem do fryzjera w końcu się wybrać A czy wie, które to lime, hmmm.... Po 5 minutach tłumaczenia w którym miejscu rosną już wie

Mi braciszek kiedyś zamiast trzech sałat, trzy kapusty kupił. Bigos trza było robić
Niby odróżnia jedno od drugiego, ale coś się w praktyce nie sprawdził.
Wieloszka 11:19, 27 cze 2012

Mój braciszek daje radę A lepszego kopacza dołów ze świecą szukać Tylko ucieka mi na 3 miesiące No i mówi, że nigdy w życiu nie zamieszka w domu z ogrodem, nawet kwiatków na balkonie nie będzie miał Moje mu wystarczą - jak zatęskni przyjedzie chwastów powyrywać, niektóre też pachną, hihihi
agniecha973 11:20, 27 cze 2012

Co Ty mu zrobiłaś, he he. Taki uraz na całe życie. Ale znam wielu, co to się zarzekało tego czy tamtego.
Wieloszka 11:23, 27 cze 2012

Juzia_G napisał(a)
To jak w końcu robisz ???? Bom ciekawa

Juzia, no kurka wodna sama nie wiem... Nie chce mi się tego wszystkiego przesadzać, bo ze dwa popołudnia by mi to zajęło... Ale sama widzę, że trochę za gęsto w perspektywie 2-3 lat... Mam na myśli miskanty i hortensje, bo żurawek nie ruszam. Mają się za rok zetknąć A zygzakiem nie mogę, bo serby blisko. Proszę, a takie wielkie wydawały mi się te rabaty
Wieloszka 11:24, 27 cze 2012

agniecha973 napisał(a)
Co Ty mu zrobiłaś, he he. Taki uraz na całe życie. Ale znam wielu, co to się zarzekało tego czy tamtego.

No ja jestem najlepszym przykładem Na "tej wsi" nigdy miałam nie zamieszkać, i nigdy miałam nie grzebać się w ziemi Nigdy nie mów nigdy
Ewa 11:39, 27 cze 2012

Hhihi samo życie moja córcia nie interesowała się tez ogrodem, ale powoli to się zmienia i nawet czasem pomaga
GabiK 11:54, 27 cze 2012

Tylko szkoda, że nie możemy czasu cofać. Teraz by się przydało więcej ziemi, a nic się nie da zrobić przez parę lat przynajmniej.
Wieloszka 12:04, 27 cze 2012

GabiK napisał(a)
Tylko szkoda, że nie możemy czasu cofać. Teraz by się przydało więcej ziemi, a nic się nie da zrobić przez parę lat przynajmniej.

Gabi, jak ja marzę, żeby to było możliwe!!!!!!!!! Od razu podzieliłabym działkę na 3 mniejsze i teraz miałabym max 15 arów, a ile mniej problemów...
Wieloszka 12:05, 27 cze 2012

Ewa napisał(a)
Hhihi samo życie moja córcia nie interesowała się tez ogrodem, ale powoli to się zmienia i nawet czasem pomaga

No to może się wciągnie We dwie będzie wam na pewno raźniej - no i ideał - matka i córka razem - sielanka
sylllwia 12:36, 27 cze 2012

Aga zostaw avatarek z trawką