Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

noemi 10:19, 27 cze 2012

Aga ja mam Lime na słońcu od 12tej i jest ok , u nas glina, mają mokro i radzą sobie ... trochę mają zbrązowiałe końcówki listków , ale Igor pisał mi kiedyś, że to od podlewania i wody , która gromadzi się na liściach i wtedy słońce je przypala i trzeba pryskać na grzyba , bo są podatne ... sorry za składnie, ale dzisiaj jakoś wstałam z bólem głowy i ciężko mi się skupić

Wieloszka 10:57, 27 cze 2012

Karola dzięki za wszystkie rady. Kupiłam Lime Marmelade, bo dziewczyny polecały ją na słońce. Za to bordową kupiłam noname, ale sprzedawca zapewniał, że hoduje ją na patelni, więc u mnie na pewno da radę

Noemi a ja dziś wstałam lewą nogą... O właśnie mam cynk z ogrodu, że na kilku lime parę listków, tych od samego spodu ma lekko brązowe końce...
Juzia 10:58, 27 cze 2012

Ale ja nie napisałam, że za gęsto

Sama mam gęściznę miejscami....ale co tam.....najwyżej się przesadzi

Jak Tobie Aga pasuje to zostaw.
Dwa pasy żurawki ładne. Popatrz czy zółte Ci się nie palą i jak ok to zostaw, a jak nie to dziewczyny już pisały
agniecha973 10:58, 27 cze 2012

A kto Ci z tego ogrodu cynk daje? I jeszcze wie, które to lime????!!!
Wieloszka 11:00, 27 cze 2012

Juzia_G napisał(a)
Ale ja nie napisałam, że za gęsto

Sama mam gęściznę miejscami....ale co tam.....najwyżej się przesadzi

Jak Tobie Aga pasuje to zostaw.
Dwa pasy żurawki ładne. Popatrz czy zółte Ci się nie palą i jak ok to zostaw, a jak nie to dziewczyny już pisały

Oj sorki Juzia, bo ja takiego skrótu myślowego użyłam - pisałaś, żeby zygzakiem, więc zwracam honor
aga_pe 11:03, 27 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
Karola dzięki za wszystkie rady. Kupiłam Lime Marmelade, bo dziewczyny polecały ją na słońce. Za to bordową kupiłam noname, ale sprzedawca zapewniał, że hoduje ją na patelni, więc u mnie na pewno da radę

Noemi a ja dziś wstałam lewą nogą... O właśnie mam cynk z ogrodu, że na kilku lime parę listków, tych od samego spodu ma lekko brązowe końce...

A ja dziś zaspałam. Teraz pakuję w kartony papierzyska, ale jakoś nie mogę tego ogarnąć. Do jutra muszę opróżnić szafy. Masakra jakaś Chyba nie dam rady w piątek przyjechać, po tygodniu padnę na pysk.
Wieloszka 11:04, 27 cze 2012

agniecha973 napisał(a)

Braciszek Chwasty wyrywa, na wakacje zarabia - przyjemne z pożytecznym szkoda, że tylko jeden dzień... Ale za to siostra może z czystym sumieniem do fryzjera w końcu się wybrać A czy wie, które to lime, hmmm.... Po 5 minutach tłumaczenia w którym miejscu rosną już wie
Juzia 11:04, 27 cze 2012

agniecha973 napisał(a)

hehe... ciekawe?!?!?
Juzia 11:05, 27 cze 2012

To jak w końcu robisz ???? Bom ciekawa
popcorn 11:06, 27 cze 2012

Fajnie, ale brata też bym do ogrodu nie wpuściła, chociaż powoli już się orientuje co to chwasty z które zostawić
Lime Marmalade mówisz? Byłam wczoraj w fajnej szkółce, cały hangar żurawek, ale nie podpisane