Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 08:20, 28 cze 2012

Boćku dzięki za kfiatka No do Twojego łobuzerskiego charakteru piegi musiałyby pasować Ale na pomysł z sitkiem w życiu bym nie wpadła! Szkoda, że mamy to czego nie chcemy, a ci co chcą nie mają
Ja też żałuję, że Cię z nami nie było - z Twoim poczuciem humoru byłabyś duszą towarzystwa Nie wiem, czy już to kiedyś pisałam, ale uwielbiam czytać Twoje posty - sypiesz zabawnymi tekstami jak z rękawa zazdraszczam lekkości klawiatury (no bo nie pióra przecież )
A propos spotaknia i żali - nie ma co żałować, tylko trzeba się zorganizować i spotkać
Wieloszka 08:24, 28 cze 2012

Ewo dziękuję! Danusia takie fotki robi, że od razu człowiek lepiej wygląda i... się czuje

Marzenko, Syla dzięki za rady. Wczoraj jeszcze raz poszłam rzucić okiem na tą rabatę - za gęsto I choć baaardzo mi się nie chce, bo tyle innych prac czeka, to muszę przesadzić...
Milka 11:49, 28 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Avatar Wieloszka super!!! i radość z traw też
poczytałam, popatrzyłam, fajnie skomponowałaś, a jak za dużo się rozrośnie, to przesadzisz, Danusia pokazywała jak to zrobić, by rośliny nie uszkodzić; ja swoich nie posadziłam, na razie podlewam

Dzięki Irenko! Reszta moich zakupów też stoi i czeka na moją "wizję" - wydawało się, że wiem, gdzie je posadzić, a okazało się inaczej...

To ja mam to samo, nie wiem gdzie posadzić
a u ciebie gęsto sie robi jeszcze trochę i dżungla
popcorn 11:54, 28 cze 2012

Też tak mam Kupiłam hosty, żurawkę, trawy, z zamiarem dosadzenia do innych... a tam... nie ma miejsca
pozdrawiam serdecznie!!
Wieloszka 12:34, 28 cze 2012

U mnie miejsca pod dostatkiem, tylko dumam, gdzie posadzić "z głową", żeby za miesiąc nie przesadzać, bo mi się wizja zmieni
betysia 13:19, 28 cze 2012

Witam cieplutko i juz nie z ukrycia !!!
przyszlam sie przywitac i przyznac,ze podgladam od jakiegos juz czasu twoja "usmiechnieta" buzie i ogrod oczywiscie !!!
ostatnie zakupy a raczej lowy po spotkaniu imponujace ale juz widze posadzone !!!
ogrod przemyslany i jaki zaplanowany a jaki piekny teren oj mozna szalec i puszczac wodze fantazji... !!!!
a wiec owocnej pracy i ...milusiego popoludnia zycze!
pozdrawiam Beata
noemi 12:09, 30 cze 2012

Dzień dobry

jakie plany na dziś ? nie ma bezpośredniego słońca, to chyba zrobię opryski , tylko burza może być ... no nic, ryzyk fizyk

... jest słońce, nie robię ... poczekam na lepszy moment

Milka 12:10, 30 cze 2012

miłego letniego weekendu
Wieloszka 09:35, 02 lip 2012

betysia napisał(a)
Witam cieplutko i juz nie z ukrycia !!!
przyszlam sie przywitac i przyznac,ze podgladam od jakiegos juz czasu twoja "usmiechnieta" buzie i ogrod oczywiscie !!!
ostatnie zakupy a raczej lowy po spotkaniu imponujace ale juz widze posadzone !!!
ogrod przemyslany i jaki zaplanowany a jaki piekny teren oj mozna szalec i puszczac wodze fantazji... !!!!
a wiec owocnej pracy i ...milusiego popoludnia zycze!
pozdrawiam Beata

Witam Cię Betysiu! Twój wątek czytam regularnie, choc anonimowo . Lecę z rewizytą i tym razem muszę jej ślad zostawić .
Wieloszka 09:43, 02 lip 2012

Noemi, Irenko - weekend był upalny i baaaaardzo pracowity, zwłaszcza sobota. Oczywiście zdjęć zero, a w sobotę przycięłam wszystkie tawuły (liczyłam u Ani "Lecę w kulki" - prawie 50szt. ) i kilka kulek bukszpanowych na koniec. Nożyce do topiarów rewelacyjne, ale wymagają wprawy no i dobrego kręgosłupa. To cięcie tak mi dało w kość, że w niedzielę przymusowy "odpoczynek" i umieranie... A M.dysk wypadł i obydwoje chodzimy pogięci