Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Joaska 12:09, 30 sie 2012

A tak wogóle to co to za klonik jest????????
Wieloszka 12:15, 30 sie 2012

A jakiś taki... nn W szkółce mówili, że Crimson Sentry, ale on ma formę kolumnową, nie kulistą. Kupiłam, bo mi się spodobał
Joaska 12:19, 30 sie 2012

Ale widze że go i tak na kulke robisz
A wysoko jest szczepiony , bo ze zdjęcia wygląda że tak ok. metra. ale zdjęcie może przekłamywać.
Wieloszka 12:24, 30 sie 2012

Asia, jak go kupowałam, to już był taką kulką (właśnie dlatego przypuszczam, że to nie jest Crimson S.) Wiosną przycinam go mocno i w ciągu roku wycinam te nowe pędy, które wyrastają poza obręb kuli. Szczepiony na wys.ok.1m. Dobre masz oko
Madzenka 12:36, 30 sie 2012

Poczekaj jeszcze z decyzjami. Poogladamy co Danusia w najnowszej realizacji ostatecznie zrobiła.
Ale myślę, ze kwadraty z nasadzeń to by była bomba
konwalnik kwadracik, ice dance kwadracik, nawet lawenda w kwadracik
Trzmielina mi się ostatnio tylko gold podoba.... Tak jakoś lepiej słonecznie na słonecznym miejscu wygląda Biało-zielone sa piękne w pólcienisyym zakątku lub zachodnim, gdzie caly dzien nie pali słońce. A na słońcu gorzej wyglądają.... I trzmielinę w piękne kwadraty plaskie możesz ciąć
Ale to tylko moje przemyślenia.
Wieloszka 13:00, 30 sie 2012

Dzięki Marzenko! Okazało się, że z decyzjami i tak muszę poczekać z bardzo przyziemnych powodów... Bieżąca realizacja Danusi choć zachwycająca, to w innym stylu, ale podglądam z zapartym tchem
Kwadraciki bomba - fajne masz przemyślenia
A co do trzmieliny - podoba mi się u Ciebie ta biało obrzeżona (emerald gaiety) - mam od Finki 30szt. wczoraj połowa posadzona Zdjęcie oczywiście będzie spóźnione. Nawet M. powiedział, ze ładnie to wyszło Mam nadzieje, że słońce nie będzie jej za bardzo przypalać... Stała tydzień w doniczkach na podjeździe i póki co dobrze wygląda Ale ja też wole tą z żółtymi akcentami.
I co z bukszpanami na pniu? Będę tam dziś ok.16. Zrobić Ci fotki komórką?
Milka 13:07, 30 sie 2012

też mi się te pomysły podobają, a co najważniejsze pasują do twojego ogrodu!
noemi 13:41, 30 sie 2012

znajdę Ci wieczorkiem zdjęcie z tyłów ogrodu Danusi ... tam ma żwirek ....i w kostkę konwalnik... i żurawki jakieś .... nawet cis chyba jest tak niziutko cięty w kostkę .... bardzo mi się to podoba.... takie wyraźnie są te nasadzenia i tu u Ciebie przy kloniku też by było super.... bo siedząc na tarasie widać to miejsce ....wyraźnie formy są fajne

Madzenka 14:21, 30 sie 2012

Aga posadż te trzmielinki w kwadraciki i tnij je na płasko, dopiero będą piękne
A do tej trzmieliny to carexy będą piękne. Ja się zakochałam w rozplenicy little bunny, tylko wiesz ze się pożno budzi
Ana 15:13, 30 sie 2012

Aga - ddziewczyny mają świetny pomysl!!! Kwadraty to będzie to!!!!!!!!!