Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 10:20, 10 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Wieloszka i Madżenka - nieujarzmiony żywioł!

Nieprawda - to o mnie, jakaś sflaczała ostatnio jestem
A tak w ogóle to protestuję, bo nie wiem, która część grabi do mnie pisze - żeńska, czy męska? Chyba bez podpisu, poza tym oficjalnym, to Aga Tak czy siak pozdrawiam mocno!
Syla 11:47, 10 wrz 2012

Milka 12:06, 10 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)

Wieloszka i Madżenka - nieujarzmiony żywioł!

Nieprawda - to o mnie, jakaś sflaczała ostatnio jestem
A tak w ogóle to protestuję, bo nie wiem, która część grabi do mnie pisze - żeńska, czy męska? Chyba bez podpisu, poza tym oficjalnym, to Aga Tak czy siak pozdrawiam mocno!

mój M. wczoraj się o ciebie martwił, jak tam twój kręgosłup wytrzymał podróż, bo jemu znowu nawala

ale energię i radość masz, nie narzekaj, pięknie wyszłąś na zdjęciach i chyba nowa fryzurka
a z Madżenką...prawie jak siostry!
Gabisia 12:10, 10 wrz 2012

Wieloszko, poszukuję Tsugi. Czy we Wrocku gdzieś jest? Pytałam też u Marzenki czy ktoś zna szkółkę Bodnara w Rogoźnicy koło Strzegomia. Ma w asortymencie chyba większość pozycji.
Wieloszka 13:03, 10 wrz 2012

Syla napisał(a)

Syla dziękuję!!!!! Musiałam sobie zacytować ten piękny widoczek!
Wieloszka 13:08, 10 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

mój M. wczoraj się o ciebie martwił, jak tam twój kręgosłup wytrzymał podróż, bo jemu znowu nawala

ale energię i radość masz, nie narzekaj, pięknie wyszłąś na zdjęciach i chyba nowa fryzurka
a z Madżenką...prawie jak siostry!

Ojej, podziękuj Waligórze za troskę - po tym zamieszaniu jakie u Was zrobiłam więcej bym sama siebie za próg nie wpuściła U mnie lepiej, wszystko się wyciszyło, ale pracować w ogrodzie nie mogę
Taki chłop jak dąb i znowu kręgosłup nawala... A może on tylko chce tak sobie poodpoczywać i żeby żonka koło niego biegała Żarcik oczywiście, bo sama wiem, że z tym nie ma żartów... Irenko, zdrówka życz ode mnie Waligórze!
Milka 13:12, 10 wrz 2012

pożyczę dałam mu leki, no bo roboty full, ale musze go też oszczędzać, ale znowu sama nie wyrabiam!

my cię wpuścimy za próg, nie wymyslaj zawsze jesteś mile widziana; dzis u mnie Marta z cebulami, z waligórą będą biegac po ogrodzie
Wieloszka 13:13, 10 wrz 2012

Gabi napisał(a)
Wieloszko, poszukuję Tsugi. Czy we Wrocku gdzieś jest? Pytałam też u Marzenki czy ktoś zna szkółkę Bodnara w Rogoźnicy koło Strzegomia. Ma w asortymencie chyba większość pozycji.

Gabi, masz na myśli choinę kanadyjską? W Botaniku były (ale dla Ciebie to koniec świata ), ale małe. Pewnie nawet nie zwróciłaś na nie uwagi. Nigdzie poza tym w okolicy nie widziałam. U Bodnara byłam w zeszłym roku - ma ładne rośliny, dużo większych okazów, ale ceny... odstraszające. Choc może dla Ciebie nie będą złe, bo potrzebujesz zdecydowanie mniejsze ilości roślin niż ja .
Ty mi lepiej powiedz, gdzie i za ile kupiłaś te pięęękne brzozy "Doorenbos" - może byc na priv.
Wieloszka 13:15, 10 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
pożyczę dałam mu leki, no bo roboty full, ale musze go też oszczędzać, ale znowu sama nie wyrabiam!

my cię wpuścimy za próg, nie wymyslaj zawsze jesteś mile widziana; dzis u mnie Marta z cebulami, z waligórą będą biegac po ogrodzie

Eeeee, no to jak po ogrodzie biega, to nie jest z nim tak źle Pozdrów Martę i nie zapomnij pochwalić się zakupami
Milka 13:20, 10 wrz 2012

Pozdrowię nie może dżwigać, a miał kłasc podłogę w domku letnim!
pokażę cebule, ale nie wiem gdzie wsadzę...jeszcze, może od was coś zgapię!