Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

anna_studio 17:38, 09 wrz 2012

Aguś, i ja dziękuję za wizytę na Górnym....
miło było zobaczyć znowu wrocławskie dziewczyny,choć w nieco okrojonym składzie...
Pozdrawiam i buziaki....
ola 19:30, 09 wrz 2012

Niezmiernio miło było mi poznać tą sympatyczną , zawsze roześmianą "małą ogrodniczkę" z "wielkiego ogrodu". Pozdrawiam Cię Aguś serdecznie.
Evchen 22:54, 09 wrz 2012

Aguś, cieszę się, ze udało nam się zamienić chociaż kilka słów. Mam nadzieję, że kiedyś będzie więcej czasu...może wybierzemy się na polowanie bukszapanowe?.. będę niedługo w okolicach Wrocławia
Wieloszka 09:52, 10 wrz 2012

kasik778 napisał(a)
Bardzo miło było was poznać, szkoda, ze tak krótko, niedosyt został...
ale może nadrobimy na następnym
pozdrawiam

To jest właśnie fascynujące w spotkaniach ogrodowiskowych - zawsze za krótko, za mało, niedosyt...
Pozdrawiam Kasiu
grupa_trzyma... 09:56, 10 wrz 2012

Wieloszka i Madżenka - nieujarzmiony żywioł!
Wieloszka 09:58, 10 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Aga, u Ciebie te pole lawendowe jesttakie piękne!! Co robisz i kiedy je podcinasz. Moje niektóretakie zdrewniałe się zrobiły

Moniko, moje lawendy "stare" też już dawno przekwitły, kwitną te sadzone latem. Po przekwitnięciu ucinam tylko suche kwiatostany, za to wiosną bardzo mocno tnę w kulki i przez jakiś czas wyglądają nieciekawie. Wstaw fotki tych Twoich zdrewniałych, bo u mnie często kawałek krzaczka usycha, drewnieje i trzeba go wyciąć. Nie wiem, czy o to Ci chodzi, czy o takie drewnienie od środka, ale to u starszych egzemplarzy, a Ty przecież masz młody ogród...
Wieloszka 10:03, 10 wrz 2012

Ewa napisał(a)

Agnieszko, bardzo się cieszę, że Was w końcu poznałam . Super dziewczyny! Dusze towarzystwa, wesołe, otwarte, przyjazne, świetnie się z Wami rozmawia. Chociaż czuję niedosyt po spotkaniu z Wami. No muszę kiedyś do Was przyjechać
Pozdrawiam serdecznie

Ja sie całkowicie Enya 73 zgadzam a i z Tobą nie pogadałam

Dobrze, że chociaż te wirtualne spotkania mamy zawsze dostępne Anitka, Ty jesteś jeszcze świeżynka ogrodowiskowa, ale już złapałaś bakcyla A Ewa i ja to się nawet rehabilitacji musimy poddawać, więc zobacz co Cię czeka
Wieloszka 10:04, 10 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Aga, mam nadzieję, że jeszcze tej jesieni uda mi się z Wami spotkać

Trzymam Cię za słowo!
Wieloszka 10:08, 10 wrz 2012

jolka napisał(a)
Aga, prześliczny masz ogród. Obserwuję od dłuższgo czasu, podziwiam i robię notatki
U mnie budowa domku dobiega końca, kostka "się robi" i elewacja.
A ja marzę, żeby wreszcie zacząć sadzić!! Zwłaszcza jak oglądam "ogrodowiskowe" ogrody.

Mam nadzieję, że mi pomożecie ... jak już przyjdzie TA CHWILA!

Jolka dziękuję za wszystkie komplementa Zakładaj wątek czem prędzej nawet jeśli ogrodu jeszcze nie masz, a zwłaszcza jeśli go nie masz Unikniesz wielu błędów i przesadzania wszystkiego co chwilę - jak ja to teraz czynię Więc niech TA CHWILA nadchodzi szybko
Wieloszka 10:16, 10 wrz 2012

Ania studio - wrocławskie dziewczyny za chwilę będą "pobite" liczebnością przez te śląskie Ekipa zgrana i jakie fantastyczne ogrody-szkółki tak blisko! Takie spotkania połączone z zakupami ogrodowymi możecie we własnym gronie co chwilę organizować Już zazdraszczam

Olu, Evchen ja też się cieszę, że poznałam w realu nowe ogrodowiskomaniaczki Zupełnie inaczej patrzy się na avatar i ogród, gdy zna się buźkę ich właścicielki! Pozdrawiam Was!