Cos tam gada, ze może hostami podsadzi. Ja nie nalegam, bo nie wiem, czy nie miałaby zbyt dużo wykorowanego placu w jednym miejscu, niedaleko mam juz rabatę.
Bynajmniej jak ja będę kosić, to przed brzozami kończę
Co do naszego niewolnictwa, to pomijając kwestie ile kasy w tej chwili u mnie na ogród idzie (a robimy wszystko sami) to ostatnio stwierdziłam, ze wczasy to chyba odpadają, bo jeszcze sobie warzywnik zrobiłam, no to ogórki trzeba będzie zrywać , itp.
O rany Aga ale kostki przy tych smukłych drzewach i na tej dużej przestrzeni ....idealnie wyszło.........ślicznie, elegancko, z klasą........i kulki mniam, mniam
Zastanaliałaś się nad wykończeniem "trybun" i jesli pamiętam pisałaś, że na mycie poziomych powierzchni myjką ciśnieniowa nie będziesz miłą czasu - ja dzis myłam swoje murki i zajęlo mi to max 15 minut tak, że nie jest najgorzej, a efekt wyrażnie widoczny (dodam, że mam jedynie klej na murze pomalowany farbą w kolorze tynku na elewacji) pozdrawiam
Agnieszko.
Czy betonowe płyty LT czyścisz we własnym zakresie, czy też zlecasz tę czynność firmie specjalistycznej? Jeżeli usługę wykonuje firma to czy doczyszczają płyty myjką ciśnieniową, myjką mechaniczną przy użyciu środków chemicznych i gorącej wody, czy też może poprzez piaskowanie całej powierzchni?
Pozdrawiam.
Aga właśnie szukam inspiracji na brzozową... no i chyba mam ....układ twoich kulek z tego zdjęcia jako zimozielony szkielet, a między nimi żurawki, bergenie , miskanty i jeżówki ... powinno chyba byc nieźle...