Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Gabisia 12:11, 17 maj 2015

polinka napisał(a)

Na smutno?? Gabisia porównanie ogrodu do melodii i nutek bardzo trafne i romantyczne...Grasz na jakimś instrumencie?

Kiedyś, na pianinie
Gabisia 12:14, 17 maj 2015

Aguś, też czekam na info o sesleriach!
Sebek 12:30, 17 maj 2015

Aga - uwielbiam Twój ogród Łany traw mnie zachwyciły i utwierdziły w przekonaniu, że moja rewolucja na pewno jest słuszna Niech no tylko przekwitną tulipany to się zatrawkuję na amen
Konstancja30 19:48, 17 maj 2015

Aga ... przyznaj się ... przetrzymujesz w podziemiach rezydencji kilka dywizji krasnali pracowitych albo coś w tym stylu ...

można mieć ład i można go mieć od lenijki ale tu to już jest ortodoksyjnie poukładane ... nawet ja się zdyscyplinowałam i czytałam post po poście jak należy ... bo przejście frywolne o 2 strony wydawało mi się absolutnym nietaktem ... a nawet w końcu powzięłam obawę, ze jak coś przeoczę to zjednoczone armie obu Ameryk wystawią na mnie list gończy " ...

no a chciałam tylko napisać, że jest absolutnie idealnie i pieknie i zazdraszczam konsekwencji
Konstancja30 19:48, 17 maj 2015

w łeb sobie strzelę jak nic ... w tym świecie idealnym ja sobie na dubelki pozwalam ... sama siebie nie lubię
Madzenka 22:09, 17 maj 2015

Po poście Izy tylko napisze ;
nawigatorka 22:24, 17 maj 2015

Jaki wyrok w sprawie Id?
Wieloszka 09:25, 18 maj 2015

Mala_Mi napisał(a)
Agnieszka u mnie to kalina, miała być Watanabe, ale wychodzi na to , że jest to najprawdopodobniej kalina japońska 'Lanarth' . Bardzo porządny pokrój i kwiatki jak w wojsku. Nie zawiązuje owoców, rośnie w byle czym a na jesień spektakl pięknego koloru.. ciemne bordo, czerwień...

Cudowna jest!!! Dumam, gdzie by ją posadzić, zwłaszcza, jeśli taka bezproblemowa
Wieloszka 09:33, 18 maj 2015

Mala_Mi napisał(a)
Ostróżki albo jesienią, albo wiosną.. u mnie jeszcze nadają się do przesadzenia, ale u Ciebie mogą być już za wielkie.

Dzięki za podpowiedź, Aniu. Już są za wielkie, eksmisja za pożarcie części kamasji:

Wieloszka 09:36, 18 maj 2015

Konstancja30 napisał(a)
Aga ... przyznaj się ... przetrzymujesz w podziemiach rezydencji kilka dywizji krasnali pracowitych albo coś w tym stylu ...

można mieć ład i można go mieć od lenijki ale tu to już jest ortodoksyjnie poukładane ... nawet ja się zdyscyplinowałam i czytałam post po poście jak należy ... bo przejście frywolne o 2 strony wydawało mi się absolutnym nietaktem ... a nawet w końcu powzięłam obawę, ze jak coś przeoczę to zjednoczone armie obu Ameryk wystawią na mnie list gończy " ...

no a chciałam tylko napisać, że jest absolutnie idealnie i pieknie i zazdraszczam konsekwencji

Iza, jesteś!!! Uwielbiam Cię czytać!!!
Wrzucę tylko parę fotek i lecę do Ciebie na poranną lekturę przy kawce