Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Dorota321 14:33, 02 maj 2026

MagdaLenka napisał(a)
Dorotko! Jak dobrze, że jesteś. Jak się czujesz?
Nic się nie zmieniło, guzy dalej rosną sobie w najlepsze i zajmują węzły chłonne. W poście powyżej napisałam więcj, ale nie chcę kopiować go za każdym razem. Jestem szczerze wzruszona Waszym zainteresowaniem i bardzo dziękuję.
Zeby nie zaprzątać sobie głowy złymi myślami dziergam kolejny sweter, tym razem taki długi jak płaszcz.
Tu cienki sweterek, taka delikatna mgiełka.

Kordina 14:40, 02 maj 2026

Ten sweterek z ażurami najbardziej mi się podoba, cudo i kolorek też. Ogród wiadomo bajkowy, jak to u pani estetki bywa
Wafel 21:33, 02 maj 2026

Delikatne te swetry, muszą
milutko otulać ciało, bardzo ciekawy kolor tego ostatniego, a ogród bajecznie się prezentuje ❤️
Balerina w donicy na dachu wypuściła listki, Konigin Marie na rabacie też pokazuje że żyje. Róże sadzone jesienią są jednak bardziej rozwinięte. Cieszę się, że wszystkie przezimowały.
mirkaka 13:26, 11 cze 2026

Dorotko, proszę odezwij się, myślę o Tobie, pokaż nam swój ogród.
Pewnie teraz podczas chemii jesteś słabsza, ale napisz choć parę słów
Kordina 19:54, 11 cze 2026

No właśnie, jak tam Dorotko się miewasz? Energia uzdrawiania niech u Ciebie zagości, przytulam
Ewa777 21:15, 11 cze 2026

Dorotko, często myślę o Tobie. Przesyłam Ci mnóstwo dobrej energii i sił na ten czas. Mam nadzieję, że kolejny dzień jest dla Ciebie choć trochę łaskawszy. Odpoczywaj i dbaj o siebie.
Alija 22:19, 11 cze 2026

Dorotko, piękne sweterki i piękny ogród.
Ja też przesyłam Ci dużo dobrych myśli, trzymaj się Kochana.
sylwia_slomc... 14:04, 12 cze 2026

Dorota321 napisał(a)

Dziękuję za pamięć i wsparcie. Niestety u mnie jest gorzej niż zakładano. Już byłam na sali operacyjnej, stres nieziemski. Tam lekarz sprawdził moje węzły chłonne głowicą, która jest na sali operacyjnej i było źle. Jeśli by usunął wtedy oba guzy i wszystkie węzły chłonne mogłabym mieć problemy z prawą ręką. Stwierdził, że byłabym okaleczona. Zaproponował najpierw chemię, a później dopiero operacja. Muszę powtórzyć trzy biopsje, usg, rezonans i badania krwi. To wszystko strasznie długo trwa, ale ostatnie badanie mam 14V. Na dodatek przyplątało mi się kolejne choróbsko i muszę łykać dodatkowych 5 tabletek. Wyścig z czasem i walka o sprawność trwa.

Dorotko ślę ogromne pokłady dobrej energii i modlitwę. Najważniejsze w walce z chorobą jest nastawienie. To połowa sukcesu. Ściskamy gorąco i przytulamy mocno. Trzymam kciuki żeby chemia zadziałała i operacja okazała się mniej inwazyjna. Cudne sweterki dziergasz
Joku 17:52, 12 cze 2026

Dołączam się do tego co napisały dziewczyny.
basia3012 00:45, 14 cze 2026

Dorotko, czytam o problemach ze zdrowiem. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Czasem tak trzeba, że najpierw jest chemia potem operacja. U mnie było odwrotnie. Już 3 lata minęły od tamtych ciężkich chwil.
Dorotko, będzie dobrze, musi być. Trzymam kciuki.
Ja też Koziorożec jestem ale grudniowy, sam koniuszek roku.
Artystko nasza kochana, wszyscy myślami jesteśmy z Tobą, modlimy się za Ciebie. Zdrówka.