Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Basieksp 20:45, 22 mar 2026

Dorota321 napisał(a)
Dziękuję za słowa wsparcia, trzymam się rękami i nogami tego życia i raczej nie odpuszczę.

I tego się trzymaj, nie odpuszczaj❤️
Ewa777 11:15, 23 mar 2026

Wszystkie dekoracje mnie zachwycają. Niebieski wianuszek jest przecudowny.
Widzę też, ze wiosna u Ciebie bardziej się rozgościła niż na Pomorzu. U nas nie ma jeszcze hiacyntów i żonkili, chyba że świeżo kupione (te kwitną )
Dorota321 19:49, 25 mar 2026

Joku napisał(a)
Dorotko, pozytywne nastawienie w chorobie to bardzo pożądana cecha, a u ciebie takie wyczuwam. Trzymam mocno kciuki za twoje zdrowie.
Ja nie potrafię zrobić nawet aparatem (zwykła idiot - kamera) takich ładnych zdjęć jak ty telefonem. Myślałam że robisz wszystkie zdjęcia jakąś wypasioną lustrzanką.
Jolu ja zawsze miałam bzika na punkcie robienia zdjęć. Tu na Ogrodowisku zaczęłam bardziej zwracać uwagę na jakość zdjęć. W niektórych wątkach były tak piękne ujęcia, że zmotywowało mnie to do większej staranności. Kilka lat temu tu na O była dyskusja jaki aparat kupic. Pamiętam, że kilka osób wtedy kupiło lustrzanki Nikon. Ja też . Dzisiejsze zdjęcia są z telefonu. Pierniczki jeszcze ciepłe i obłędnie pachnące.
Dziękuję za słowa wsparcia, mam już wyznaczony termin operacji, ale jutro znów jedziemy do kliniki. Za kilkanaście dni konsylium, później jeszcze rutynowa eizyta u onkologa, tomograf i dopiero operacja. Teraz biorą na oddział i od razu operują, na drugi lub trzeci dzień do domu.

Joku 20:28, 25 mar 2026

Pierniczki niemal dzieła sztuki . Aż szkoda jeść .
W obecnych czasach w porę wykryty nowotwór daje spore szanse na wyjście z choroby. I tego tobie życzę.
Zdjęcia robisz obłędne.
Wafel 21:53, 25 mar 2026

Pierwszy raz widzę pierniczki w odsłonie wielkanocnej

Z jakiej to okazji takie piękne bukiety róż i tulipanów?
Rzeczkę masz w pobliżu domu?
sylwia_slomc... 22:20, 25 mar 2026

Dorotko dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia i kondycji. Pozytywne myślenie jest podobno kluczem do sukcesu i motorem żeby chemia zadziałała.
Narsilia 08:28, 26 mar 2026

Ja też życzę wszystkiego dobrego , wsparcia od rodziny przyjaciół i wszystkich ludzi dookoła aby ta pozytywną energią dała siły i wszystko zadziała , zdjęcia przepiękne te desery , ciasteczka bajka przyjść do ciebie na kawę z ciachem to musi być rytuał
Ewa777 12:39, 26 mar 2026

Dorotko, jak zawsze nas zadziwiasz. Pierniczki wyglądają bardzo apetycznie
Dużo siły i energii Trzymam kciuki.
Gosialuk 16:53, 26 mar 2026

Takich pierniczków jeszcze nie widziałam. Pięknie wyglądają i zapewne smakowite.
Kciuki trzymam cały czas.
Dorota321 10:03, 30 mar 2026

Wafel napisał(a)
Stroik z niebieskimi kwiatkami jest śliczny Patrzę, szukam tej donicy z ptaszkami, gdzie ona jest???
Łzy ludzka rzecz i nie są oznaką słabości ❤️
Donica z ptaszkami jeszcze nie była w użyciu, stoi pusta, czeka na swój czas. Pewnie będzie użyta do domowej dekoracji. Mam do niej złote zające. Dziwne te trendy ze złotym na wielkanoc, wszystko się zmienia. Złoty kiedyś to kolor zimowych świąt.