Dobra, to nie narzekam Royal jest fajna, z moich obserwacji ma dwa minusy, wolno rośnie i jako pierwsza traci liście, ale jako akcent kolorystyczny jest super. Judaszowiec to Ruby Falls.
Uległam, nie mogłam spać i przestać myśleć no i kupiłam kolejną Wiśnię Tybetańską. Pamiętacie jak szukałam drzewa do donicy przy wejściu? No i objawiła się ona. Piękna, wielopniowa, w cenie która nie zwalała z nóg. Szybka akcja i jest moja. Było jeszcze kilka i gdybym miała nową działkę ogrodzoną to bym wzięła wszystkie. Mąż w końcu zadowolony bo mnie męczył o drzewo w tym miejscu przrz dobre 2 lata. Nie wiem czy nie będę musiała całej donicy przearanżować i przydałoby się ziemi dosypać.
Ogród po deszczu odżył. Ślimole wylazły blee.
A teraz jadę do Krakowa, a później do Wrocławia na jutrzejszy Festiwal Tulipanów.
Dario, u Ciebie jaki porządeczek! Aż miło popatrzeć. Co to za drzewka w szpalerze kwitnace na różowo?
Ja ostatnio widziałam migdałka w C i też miałam pokusę, wiem, co to uczucie nie uległam, ale myślę o nim
Porządek ,elegancja, śliczny dopieszczony ogród.
Daria te zdjęcia po deszczu takie wyraźne. Bardzo mi się podobają❤️
Wisnia pasuje do tego klombika. I jest bardzo ładna. Kształtna
Nie dosypuj tam ziemi tylko spiro drobnej kory. Robi sie z niej fajna ściółka i stopniowa próchnica a dżdżownic tyle że rybakom można sprzedawać. Wilgoć też fajnie utrzymuje.